Udgivet i Retro-Magasinet

Retro Lamper er in - 5 tips til at indrette din stue med den rette balance af nyt og retro

Af Retro-lamper.dk

Står du lige nu overfor en større indretning af din bolig, men ved du ikke helt, hvordan du skal takle denne indretningsproces? Bare rolig, du er ikke den eneste.  Det kan være svært at indrette sin stue, hvis man ønsker elementer af både nye produkter og retro produkter.

Vil du vide, hvordan du kan indrette din stue, og bolig, på en hyggelig og praktisk måde med en blanding af både retro produkter og nye produkter? Så læs med herunder, hvor du får 5 tips til at indrette din stue med den rette balance af nyt og retro. Måske vil du blive overrasket

Retro lamper

Retro lamper er en af de måder, hvorpå du bedst kan inkorporere retro produkter i din stueindretning og boligindretning generelt. Retro lamper kan ses både i form af bordlamper, loftslamper og gulvlamper, og det er derfor vigtigt, at man vælger de helt korrekte retro lamper, der giver den ønskede belysning. Du kan f.eks. få inspiration til mange forskellige lamper hos AndLight.

Ønsker man at prøve sig frem med indretning af retro lamper, kan man starte med en retro bordlampe. Denne bordlampe vil med sikkerhed give en sød, retro belysning, der kan give en helt speciel stemning til stuen og resten af boligen.

Retro møbler

Ønsker du at tage skridtet videre fra indretning med retro lamper, kan du forsøge dig med indretning med retro møbler. Dette er en større opgave, som man skal gå langsomt til værks med. Den rette mængde retro mængder i et hjem kan give et hyggeligt og smart udtryk, mens for mange retro møbler i en stue, og en bolig generelt, kan give et gammeldags og mørkt udtryk.

Ligesom med tidligere nævnt retro møbler, er det derfor vigtigt, at du langsomt forsøger at inkorporerer forskellige retro møbler. Du kan eksempelvis starte med et bord, en stol eller noget helt tredje, og herefter arbejde dig op til større møbler som eksempelvis kommoder, skabe, sofaer og andet.

Der er mange muligheder, når det kommer til indretning af stuen med retro møbler! Vær opmærksom på, hvornår retro møbler er for meget i en boligindretning.

Retro vægkunst

Hvis ikke du ønsker at inkorporere forskellige former for indretningsprodukter i din stueindretning, og boligindretning generelt, kan du vælge at inkorporere retro vægkunst som et alternativ. Mange tror, at retro vægkunst er en voldsom måde at indrette på, men dette er som oftest på ingen måde tilfældet.

Faktisk kan retro vægkunst være den perfekte måde at inddrage retro elementer i din indretning. Der findes meget retro vægtkunst på markedet, fra flere forskellige tidsperioder, så her er det bare med at finde den retro vægkunst, der passer perfekt til din bolig og indretningsstil!

Retro gulvbelægning

Mange overvejer det ikke, når først de går i gang med at gennemtænke, hvor vidt de skal inkorporere retro elementer og produkter i stueindretningen, men retro gulvbelægning kan være den absolut perfekte løsning.

Du kan sagtens finde smukke og klassiske retrotæpper, der passer perfekt ind i din ellers moderne indretningsstil, så det er altså bare med at undersøge markedet! Undersøg eventuelt diverse retrobutikker - hvem ved? Måske finder du lige det, du går og drømmer om til din stueindretning!

Lad din fantasi fylde

Det sidste tip du skal huske, når du ønsker at blande både retro produkter og moderne produkter, er at du skal huske at lade din fantasi fylde. Selvom det måske ikke nødvendigvis virker som en umiddelbart god ide, kan det sagtens være, at lige netop din ide virker perfekt i praksis.

Når man ønsker at indrette med både retro produkter og moderne produkter, skal man huske at lade sin fantasi og kreative fylde en masse under indretningsprocessen. Det er nemlig sådan, man opnår de absolut bedste indretningsresultater!

Find det du mangler på retro-lamper.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 60.460 produkter fra mere end 238 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 116.780 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:04.

83
Produkttyper
60.460
Produkter
238
Forhandlere
116.780
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.