Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde batterilampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle batterilampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordlux Sponge To Go batterilampe, hvid

 • Dagens pris: 334,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Nordlux
 • Farve: Hvid

Første anbefaling på listen er fra mærket Nordlux.

Det bedste tilbud på “Nordlux Sponge To Go batterilampe, hvid” vi har fundet er hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 334,-

Forhandlerens beskrivelse:

Svamp er en moderne og elegant serie, der fik sin inspiration fra svampene i skoven, der viser i både design, form og udtryk.
Denne dejlige bordlampe er lige så dejlig at dekorere med inde i hjemmet som udenfor – Den er nemlig IP65-klassificeret og derfor tilpasset til at modstå barske vejrforhold.
Svamp er udstyret med et indbygget batteri, der giver mulighed for at bevæge sig rundt i lampen, helt uden ledninger eller strømforsyning.
Armaturet er også udstyret med en tretrins lysdæmper, der giver dig mulighed for let at justere lysstyrken i tre forskellige niveauer.
Dette er perfekt til dem, der ønsker at kunne variere mellem funktionel belysning til hyggelig belysning med et par klik og derfor være i stand til at tilføje nøjagtigt den stemning og atmosfære, der ønskes for øjeblikket.
Denne variant leveres med et praktisk håndtag, der gør det let at bære lampen med dig på en picnic eller til stranden.
Svamp fås også i andre varianter.
Leveres med et USB-kabel til opladning.
Batteriet har en holdbarhed på op til 5 timer (ved fuld effekt).
Integreret LED-belysning.

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Nordlux Kettle to-go Batterilampe Hvid 22 cm

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • Fundet hos Altanliv.dk
 • Mærke: Nordlux
 • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Altanliv.dk, hvor du kan købe Nordlux Kettle to-go Batterilampe Hvid 22 cm til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Kettle-serien er mulighederne uendelige, fordi du med det udskiftelige tilbehør kan vælge den type lampe, du ønsker.
Lampen har et nøje gennemtænkt design og funktion og lyser op i din hverdag – både indendørs og udendørs.
Kedel er ikke kun dekorativ men giver også god belysning, og samtidig kan lysstyrken justeres i tre niveauer efter behov.
Det indbyggede batteri har en holdbarhed på op til fem timer ved fuld effekt og endnu længere, hvis det er skruet ned til stemningsbelysning.
Batteriet oplades nemt via den medfølgende USB-stick.
Kettle 22 er en stilfuld lampe i hård plast, der kan placeres, hvor du vil. Hæng den i træet i haven med det medfølgende reb eller stil den direkte på terrassen eller gulvet i stuen.
Til lampen kan du tilføje et spyd eller et stativ, der forvandler den til et bord, gulvlampe eller en lampe på et spyd.
Elkedel tåler vind og vand….

Se hos Altanliv.dk ❯❯

3: Nordlux Ara To-Go Batterilampe Sandfarvet

 • Dagens pris: 1100,- kr.
 • Fundet hos Altanliv.dk
 • Mærke: Nordlux

Næste anbefaling er “Nordlux Ara To-Go Batterilampe Sandfarvet”.

Dagens bedste tilbud på “Nordlux Ara To-Go Batterilampe Sandfarvet” har vi fundet hos Altanliv.dk hvor prisen lige nu er 1100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ara To-Go LED-bordlampe med integreret touchdimmer Takket være den praktiske bærerem og batteridrift kan Ara To-Go LED-bordlampen placeres fleksibelt.
Takket være IP54-beskyttelsesklassen er den også beregnet til udendørs brug.
Uanset om det er som lyskilde på terrassen, balkonen eller i haven – den bærbare lampe finder en passende plads overalt.
Det varme lys sendes nedad og skaber en behagelig atmosfære.
Lysstyrken kan reguleres i tre trin via den integrerede touch-dæmper, så der altid er optimale lysforhold.
Det genopladelige batteri kan oplades via det medfølgende USB-kabel. – inkl. USB-kabel – Touch-dimmer niveau 1: 100 %/lystid 6,5 timer, niveau 2: 40 %/lystid 15 timer, niveau 3: 10 %/80 timer…

Se hos Altanliv.dk ❯❯

4: LEDVANCE Spylux batterilampe med sensor, hvid

 • Dagens pris: 84,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: LEDvance
 • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “batterilampe-liste” er LEDVANCE Spylux batterilampe med sensor, hvid som du lige nu kan købe for 84,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Spylux – belysning til mørke steder uden strøm Spylux LED-multifunktionslampen er batteridrevet og stænktæt, den giver en energieffektiv belysning på steder uden lys og strømtilslutning.
Den kan benyttes som stationær væglampe, eller den kan til enhver tid tages ud af holderen, og bruges som transportabel lampe, hvorefter den sættes i holderen igen.
Kombi-sensoren til dag og nat registrering, og bevægelsesdetektionen med en rækkevidde på op til 5 meter og en dækning på 120°, giver med tre hvide LED’er en pålidelig lysstyrke og dermed øget sikkerhed i mørke rum, indgange, entreer, kældre, og afsondrede haver.
Den har en kontakt til at skifte mellem konstant lys, “fra”, og sensordrift.
Lampehovedet kan drejes 70° og vippes 25°, hvorved der opnås en stor belysningsvinkel. De tre monteringsmuligheder via selvklæbende folie, magnet eller monteringsbeslag, giver mulighed for nem montering og fleksibel anvendelse.
Inkluderer 3 x AAA-batterier.
De nye LEDVANCE produkter, tidligere kendt under navnet OSRAM, kombinerer højeste kvalitet med moderne design….

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Obel Batterilampe

 • Dagens pris: 49,- kr.
 • Fundet hos ILVA

Sidste produkt på vores liste er Obel Batterilampe som vi har fundet til 49,- hos ILVA.

Forhandlerens beskrivelse:
Batterilampe, ekskl. batteri.
– Hvid plast skal og sort plastfod…

Se hos ILVA ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste batterilampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse batterilampe:

Dyreste Batterilampe på listen er In Vitro Unplugged udendørs batterilampe, antracit fra Lamper.dk med en pris på 7650.00. Billigste udvalgte Batterilampe er Obel Batterilampe som du kan købe for 49.00 hos ILVA. Forskellen på de to priser er 7601 kr.
Ovenstående Batterilampe data og priser er hentet fra 9 butikker (Proshop.dk, Altanliv.dk, ILVA, PlusLED.dk, Lamper.dk, LightShop DK, Lampegiganten DK, Homeshop.dk, LampeGuru.dk). Alle Batterilampe tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Batterilampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Batterilampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Batterilampe: