Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde udendørslampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle udendørslampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GP Safeguard RF1.1 trådløs udendørslampe, LED

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Powerbanken.dk.

Her kan “GP Safeguard RF1.1 trådløs udendørslampe, LED” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Batteridrevet og bevægelsessensor Udendørs lamper gør at du slipper for mørke kroge uden for din bolig, og fx har nemmere ved at finde frem til bilen i garagen, når det er mørkt. GP Safeguard RF1.1 er en smart, trådløs udendørsbelysning, der hverk…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

2: GP Safeguard RF4.1H, trådløs udendørslampe, LED

Anden anbefaling har vi fundet hos Powerbanken.dk, hvor du kan købe GP Safeguard RF4.1H, trådløs udendørslampe, LED til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Batteridrevet og bevægelsessensor Udendørs lamper gør at du slipper for mørke kroge uden for din bolig, og fx har nemmere ved at finde frem til bilen i garagen, når det er mørkt. GP Safeguard RF4.1H er en smart, trådløs udendørsbelysning, der hver…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

3: GP Safeguard RF3.1H, trådløs udendørslampe, LED

Næste anbefaling er “GP Safeguard RF3.1H, trådløs udendørslampe, LED”.

Dagens bedste tilbud på “GP Safeguard RF3.1H, trådløs udendørslampe, LED” har vi fundet hos Powerbanken.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Batteridrevet og bevægelsessensor Udendørs lamper gør at du slipper for mørke kroge uden for din bolig, og fx har nemmere ved at finde frem til bilen i garagen, når det er mørkt. GP Safeguard RF3.1H er en smart, trådløs udendørsbelysning, der hver…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

4: GP Safeguard RF2.1, trådløs udendørslampe, LED

Sidste produkt på vores liste er GP Safeguard RF2.1, trådløs udendørslampe, LED som vi har fundet til 399,- hos Powerbanken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Batteridrevet og bevægelsessensor Udendørs lamper gør at du slipper for mørke kroge uden for din bolig, og fx har nemmere ved at finde frem til bilen i garagen, når det er mørkt. GP Safeguard RF2.1 er en smart, trådløs udendørsbelysning, der hverk…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste udendørslampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse udendørslampe:

Dyreste Udendørslampe på listen er Ipnos Udendørslampe, natural fra Lamper.dk med en pris på 5773.00. Billigste udvalgte Udendørslampe er Solcelle Pære | Udendørslampe | 4 stk. | 1 lm | 2000K | IP44 (1000482) som du kan købe for 29.00 hos PlusLED.dk. Forskellen på de to priser er 5744 kr.
Ovenstående Udendørslampe data og priser er hentet fra 11 butikker (Powerbanken.dk, Toolworld.dk, ILVA, Manillo.dk, Proshop.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk, PlusLED.dk, Norliving, Stokværk). Alle Udendørslampe tilbud er opdateret i dag 26-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Udendørslampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Udendørslampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Udendørslampe: