Bedste Lindby Hængelampe - se top 288

blandt 288 hængelampe
Udsalg - spar 46 % Lindby Ubali hængelampe med burskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ubali hængelampe med burskærm

399 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ubali hængelampe med burskærm:

Mørk vedhængslampe Ubali giver særlige lyse accenter i rummet Ubali er en elegant pendellampe, der straks tiltrækker opmærksomhed med sin specielle skærm. Mens loftsophænget og ophængningen er designet ret enkelt, er den elliptisk formede lampeskærm klart i forgrunden. Takket være dens burform skabes der et smukt skyggespil i rummet, og armaturet ser meget stilfuldt ud, selv når det er slukket. Derfor bør den lyskilde, der skal anvendes, vælges med omhu. Dekorative kuglelamper med energibesparende LED-teknologi er ideelle. Ubali er en vellykket belysningsløsning til opholds- og spiseområder.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 57 % Lindby Monigo hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Monigo hængelampe, 1 lyskilde

599 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Monigo hængelampe, 1 lyskilde:

Monigo hængende lampe med et mesh look Designet af Monigo pendellampe scorer point over hele linjen, fordi lyset overbeviser med sin stilfulde karakter. Den er lavet af jern og fyrretræ og har en antik nikkelfinish. Den ekspansive lampeskærm er designet i et mesh-look og giver et klart overblik over brændepunktet indeni. Armaturet kan udstyres med en E27-lampe, men en lyskilde med dekorativ karakter anbefales.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Tejask hængelampe, gevir, 6 lk, 70 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tejask hængelampe, gevir, 6 lk, 70 cm

2.899 kr. 3799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tejask hængelampe, gevir, 6 lk, 70 cm:

Seks-lys Tejask lysekrone i rustik brun med elementer i form af gevirer Tejask kan smukt installeres i køkkenet eller spisestuen og er en lysekrone, hvor referencen til skov og enge og skovens dyr er meget tydelig, fordi rammen på pendelarmaturet er modelleret efter gevirer, hvorved farvedesignet også har en særlig autentisk effekt. Armaturet er udstyret med i alt 6 lamper, som også kan have en ekstra varm lysfarve, som det oftest er tilfældet med LED-glødelamper, da dette kan fremhæve en hyggelig atmosfære endnu bedre. Lysekronen med det landlige, rustikke look passer med sine karakteristika perfekt til den populære chalet-stil, som ikke kun findes i alpine områder, men som i stigende grad også gør hjemmets stuer og soveværelser til særligt hyggelige tilflugtssteder. Også i kommercielle omgivelser, f.eks. i en hyggelig restaurant, der inviterer til et solidt stop, ser pendellampen meget passende ud og fortryller med sin rustikke stil...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Marinella hængelampe, sort, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Marinella hængelampe, sort, 3 lyskilder

1.299 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Marinella hængelampe, sort, 3 lyskilder:

Marinella spisebordslampe med tre sorte og gamle messingfarvede skærme Marinella overbeviser med et diskret vintage-look, da pendellampen minder om årtier tilbage i tiden og er holdt i sort og gammel messing, hvor indersiden scorer med den varme messingfarve og reflekterer lyset på en smuk og hyggelig måde. I en version med tre pærer er pendellampen beregnet til belysning af en spiseplads eller en disk, og en glaskuppel over hver pære sikrer en stilfuld og harmonisk fuldendelse af det nostalgiske look, som kan understreges perfekt med glødelamper, da disse er baseret på klassiske glødelamper...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Lindby Orna hængelampe, 1 lyskilde, blomsterampel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Orna hængelampe, 1 lyskilde, blomsterampel

449 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Orna hængelampe, 1 lyskilde, blomsterampel:

Orna - en attraktiv interiørbelysning med urtepotteDenne formskønne lampe tilføjer noget særligt til dit hjem. Den indvendige lampe er udstyret med en G9-fatning. En unik boligoplevelse og et vellykket design kendetegner denne lampe fra mærket Lindby. Lampen har farverne sort og opal og kan også tjene et dekorativt formål, når den er slukket. Desuden kan blomsterkrukken i bunden af den plantes efter behov og bringer et stykke naturlighed til indretningen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Gudula hængelampe med træskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Gudula hængelampe med træskærm

1.599 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Gudula hængelampe med træskærm:

Fire-flamme hængende lampe Gudula med en lang træskærm Hængelampen Gudula, en fireflammelampe med en rektangulær skærm, ser moderne ud, ligetil og alligevel lidt i stil med 70'erne. Skyggen er hovedsageligt lavet af træ i form af rammeformede strimler med et stort mellemrum mellem dem, der holdes og dekoreres i hjørnerne og også på siderne af smalle metalstiver. Fire E27-sokler er jævnt fordelt i denne skygge og kan udstyres med enhver form for lyskilde. Deres lys oplyser ikke kun bordoverfladen direkte nedad, men skinner også rundt gennem den brede åbning mellem træelementerne og sikrer således god generel belysning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Colten hængelampe, 5 lyskilder, sort, guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Colten hængelampe, 5 lyskilder, sort, guld

1.599 kr. 2399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Colten hængelampe, 5 lyskilder, sort, guld:

Sort-guld design vedhængslampe Colten med spiralformede skærme Colten passer godt over et spisebord og er et pendellysarmatur, der er særligt velegnet som spisebords- og bordbelysning, især fordi der kan produceres meget lys i den femlammet version. I stedet for konventionelle nuancer er der her skabt spiraler, som er gyldne på indersiden og sorte på ydersiden og består af metalbånd. Dette skaber også en smuk lysreflektion, der virker varm og hyggelig. Da lyskilderne er så synlige, bør man vælge dekorative lamper, der f.eks. drives med glødeteknologi og har en glaspære. Med dette pendelarmatur med stråle bliver spisebordet eller endda en bordplade et sted til velvære, og et hyggeligt lysbillede bliver muligt.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Kiriya hængelampe, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kiriya hængelampe, 4 lyskilder

1.099 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kiriya hængelampe, 4 lyskilder:

Kiriya pendellampe af gummitræ og stål - ideel til belysning over et spisebord Kiriya pendellampen overbeviser på alle måder med sit enkle, men raffinerede design. Fokus er på den smukke kontrast mellem loftsophænget af gummitræ og de fire lampeskærme af sort stål, som er bearbejdet i et trendy gitterlook. Skærmene lader lyset slippe forsigtigt ud gennem gitteret, hvilket giver særlige lyse accenter i hele rummet. Denne smukke lampe er velegnet til brug over et spisebord eller også over en køkkenbordskasse.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Maivi hængelampe, bur, sort 40 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Maivi hængelampe, bur, sort 40 cm

499 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Maivi hængelampe, bur, sort 40 cm:

Maivi - en hængelampe lavet af jern med burreskærmDenne formfuldendte lampe gør en god figur i ethvert hjem. Loftslampens smukke design passer nemt ind i ethvert interiør og giver et behageligt lys, der skaber en stilfuld atmosfære. Lyset kan dæmpes efter eget ønske med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Den sorte lampe overbeviser med kvaliteten af det anvendte jern. Med denne loftslampe kan du stole på den gennemprøvede mærkevarekvalitet fra Lindby. Den indvendige lampe er udstyret med en E27-fatning. Det er det perfekte element til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum. Interiørlampen harmonerer med næsten enhver indretningsstil på grund af dens fremragende udseende og skaber en atmosfære af velvære. Den er ikke kun en fremragende lyskilde, men ser også godt ud som et dekorativt indretningselement.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Arratoi hængelampe af naturfarvet rattan

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Arratoi hængelampe af naturfarvet rattan

599 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Arratoi hængelampe af naturfarvet rattan:

pendellampe Arratoi med bred rattan skygge Den brede skygge af Arratoi-hængelampen, som er åben i bunden og har en dekorativ kant, er lavet af fine, naturfarvede rottingstænger. Den sammenvævede konstruktion skaber en åben skærm, der giver et overblik over lyskilden. Det tilrådes derfor at bruge en dekorativ globuslampe, muligvis med tonet glas. Hængelampens ophæng er også lavet af naturfarvet reb, der passer til den naturlige skygge. Arratoi er en ophængslampe lavet af naturlige materialer, der ser særligt godt ud i det moderne landsted.

  Materiale
 • Rattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Lindby Dabila hængelampe, bambus, aflang 3 lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Dabila hængelampe, bambus, aflang 3 lk

1.099 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Dabila hængelampe, bambus, aflang 3 lk:

Pendellampe Dabila med tre lamper i attraktiv Boho-stil lavet af bambusDenne lampe oplyser dit interiør og er lavet af naturlige materialer. Hvis du kombinerer den med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke), kan den justere lysstyrken efter dine personlige behov. Den kan udstyres med pærer med en E27-sokkel. Lampen er i en træfarvet tone. Med denne lampe kan du stole på den fremragende Lindby-mærkekvalitet. En hyggelig atmosfære er garanteret med denne lampe.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Estar hængelampe, 6 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Estar hængelampe, 6 lyskilder

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Estar hængelampe, 6 lyskilder:

Minimalistisk Estar vintage-hængelampe til stuen Hængelampen Estar er kendetegnet ved sine klare linjer og det minimalistiske design. Lampen består af overlappende stænger. De peger i forskellige retninger. Det skaber på den ene side et dynamisk samlet billede. På den anden side kan lyset fordeles ideelt i rummet og belyse alle vinkler. På trods af den minimalistiske udformning genkender man nemt elementer fra et trendy vintage-design. Lampen passer derfor godt på et loft eller som blikfang i en moderne stue.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Telmos hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Telmos hængelampe, 1 lyskilde

299 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Telmos hængelampe, 1 lyskilde:

Telmos-hængelampe med en flamme med en burskærm lavet af jern Hængelampen Telmos præsenterer sig i sin single-flamme-version og fængsler med det samme. Den har et rundt loftsbeslag og en lang ophængning. I forgrunden af designet er den cylindriske lampeskærm i form af et bur. Dette fanger straks øjet og giver et klart overblik over brænderen, der er placeret indeni. E27- fatning kan udstyres med en passende lyskilde, som om muligt skal være dekorativt for at bevare denne lampes særlige karakter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Lindby Truett hængelampe, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Truett hængelampe, 2 lyskilder

999 kr. 1599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Truett hængelampe, 2 lyskilder:

Pendellampe Truett med to lys, fremstillet af rustfarvet jern Pendellampen Truett skaber et industrielt præg i spisestuen. Den består af en stang, der bærer to lampeskærme - begge er lavet af rustfarvet jern. Skærmene kan udstyres med tilsvarende pærer og giver dermed mulighed for frit valg af lysintensitet og lysfarve. Den aflange form af Truett pendellampen er ideel til montering over et spisebord og giver den rette belysning under måltidet. Med sit iøjnefaldende design sætter den markante accenter i indretningen og gør ethvert rum til noget helt særligt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Lindby Truett hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Truett hængelampe, 3 lyskilder

1.399 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Truett hængelampe, 3 lyskilder:

Truett pendellampe med tre lamper og industriel karakter Truett er en meget speciel belysning til interiøret. Den er fremstillet af rustfarvet jern, hvilket giver den et industrielt præg. Desuden består den af en robust stiver, der bærer tre lampeskærme, som hver kan udstyres med en pære. Det aflange design er perfekt egnet til montering over et spisebord og giver en detaljeret belysning under måltidet. Truett pendellampen er den perfekte løsning for alle, der ønsker at integrere et meget specielt dekorativt stykke i deres indretning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Lindby Maivi hængelampe, bur, sort 50 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Maivi hængelampe, bur, sort 50 cm

549 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Maivi hængelampe, bur, sort 50 cm:

Pendellampe Maivi i moderne design af jernFå hygge og gode lysforhold i dine fire vægge med denne formfuldendte lampe. Lampen præsenterer sig i et flot design og passer effektivt ind i din stue. Lyset kan dæmpes efter eget ønske ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Den sorte pendel er lavet til brug af pærer med en E27-sokkel. Den er fremstillet af jern. En fremragende boligfølelse og et gennemtænkt design gør lampen i Lindby-mærkekvalitet. Interiørlampen integreres med succes i dit rum og skaber en stilfuld atmosfære. Loftslampens flotte udseende tilføjer et behageligt touch til ethvert boligområde, som praktisk talt kan matche dine eksisterende dekorative elementer. Giv dine fire vægge en endnu mere attraktiv atmosfære med denne lampe.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Doravio hængelampe med fatninger af beton

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Doravio hængelampe med fatninger af beton

899 kr. 1699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Doravio hængelampe med fatninger af beton:

Fem-lampe pendellampe Doravio i industriel stil Doravio pendellampen finder sin perfekte plads over et spisebord eller en køkkenbord. Den kan udstyres med i alt fem E27-pærer og giver derfor en meget god belysning. Pærerne skal være dekorative for at fremhæve dette armaturs særlige udseende. Armaturets fatninger var lavet af beton og loftsarmaturet af sort jern. I dette industrielt inspirerede design er lampeskærmene helt udeladt, så lyset kan folde sig frit ud i alle retninger. De enkelte kabler er viklet om den horisontalt monterede metalstamme, så højden af de frit hængende stikkontakter kan justeres individuelt her, hvis det er nødvendigt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Lindby Adalin hængelampe, fem lyskilder, grå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Adalin hængelampe, fem lyskilder, grå

1.199 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Adalin hængelampe, fem lyskilder, grå:

Langstrakt pendel Adalin lavet af lys eg og grå stål Adalin-hængelampen finder sit perfekte sted over et spisebord. En langstrakt trækstang hænger fra to ophæng på et diskret loftsbeslag og bærer fem lampeskærme. Det lyse træ og den subtile grå skaber en attraktiv farvekontrast, der pænt afrunder lampens design. Skærmene kan udstyres med E14-pærer, og deres store antal muliggør intensiv belysning. Adalin-pendlen giver en subtil herregårdstil og skaber en hyggelig atmosfære i det indre.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Lindby Sanad hængelampe, rund, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sanad hængelampe, rund, sort

899 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sanad hængelampe, rund, sort:

Sanad vedhængslampe i stål i elegant sand sort Hængelampen Sanad overbeviser med sit stilfulde ydre og sin rolige farve. Fem lampeskærme er fastgjort til et rundt loftsophæng, hver med et ophæng. De forskellige længder af de kabler, som skærmene er fastgjort til, giver lampen et interessant udseende. De er udstyret med GU10-pærer og giver en pålidelig og passende belysning. Den mørke sorte farve giver Sanad pendellampen et elegant design, der sætter harmoniske accenter på flade lofter. De integreres ubesværet i moderne indretningsstile og supplerer resten af møblerne.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Lindby Kiriya hængelampe, 3 lyskilder, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kiriya hængelampe, 3 lyskilder, rund

999 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kiriya hængelampe, 3 lyskilder, rund:

Pendellampe Kiriya med tre lamper og dekorativ loftsophæng af gummitræ Pendellampen Kiriya præsenterer sig i sin tre-lampe-version og imponerer med et usædvanligt design. Lampeskærme i forskellige højder er ophængt fra en rund loftsholder af gummitræ, der er fastgjort til tekstilkabler. Skærmene danner en elegant farvekontrast til loftmonteringen, da de er fremstillet af sort stål. De er designet i en gitterform, så lyset delvist kan slippe ud gennem skærmene og dermed skabe interessante lysaccenter på væggene.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Lindby Haruno hængelampe af rattan, 33 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Haruno hængelampe af rattan, 33 cm

599 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Haruno hængelampe af rattan, 33 cm:

Haruno vedhængslampe i flettet rattan - passer godt til boho-stilarter Haruno pendellampen fanger med sit usædvanlige udseende, som straks tiltrækker alle øjne. Dens store lampeskærm var lavet af rattan og flettet sammen som en slags kurv. Stængerne giver et glimt af lyskilden, hvorfor lyskilden bør vælges med omhu og dermed supplere armaturets dekorative karakter. Dette armatur bringer en hyggelig atmosfære ind i enhver stue og spisestue og skaber en behagelig stemning.

  Materiale
 • Rattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Ovelio hængelampe med rattanskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ovelio hængelampe med rattanskærm

1.799 kr. 2399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ovelio hængelampe med rattanskærm:

Attraktiv Ovelio pendellampe med tre lampeskærme af rattanvæv Ovelio pendellampen er et ægte blikfang over spisebordet eller køkkenbordet. Det har et robust loftsarmatur af sort stål, som dog ikke trænger sig visuelt i forgrunden. Store, dråbeformede lampeskærme af rattan er fastgjort til tre filigranophæng, som med deres trævæv giver designet et naturligt element. Gennem de mange stivere i skærmene kan de E27-pærer, der skal bruges, let ses, så de bør vælges i overensstemmelse hermed dekorative. Denne pendellampe giver et varmt look i stuen og ser også meget attraktivt ud, når den er slukket.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Chrissy hængelampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Chrissy hængelampe

649 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Chrissy hængelampe:

Moderne ophængslampe Chrissy med glasskærme Ophængslampen Chrissy byder på moderne opholdsstue, den består af en kromfarvet baldakin og stel, der i alt kan have otte lampearme, som alle er fastgjort til en kugle i midten. Derfra er de arrangeret som solens stråler og afgiver deres lys på alle sider. De sfæriske glasskærme, der er placeret i slutningen af hver arm, udsender lyset jævnt og uden blænding.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Joffrey hængelampe, 4 lyskilder, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Joffrey hængelampe, 4 lyskilder, hvid

649 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Joffrey hængelampe, 4 lyskilder, hvid:

Joffrey hængelampe med 4 lyskilder i hvid Hængelampen Joffrey, er først og fremmest karakteriseret ved minimalisme og enkelthed, men har ikke desto mindre et meget tiltrækkende look. De fire hvide skærme har en aflang cylinderform og er anbragt på række. Derfor passer hængelampen perfekt over et langt spisebord eller en bardisk. Joffrey kan kombineres med en række forskellige stilarter - fra klassiske til moderne - på grund af det enkle design og de diskrete farver.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Trebale hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Trebale hængelampe, 1 lyskilde

599 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Trebale hængelampe, 1 lyskilde:

pendellampe Trebale med black metal skygge og træ dekoration Skærmen på hængelampen Trebale er lavet af metal med en mat sort finish på ydersiden og hvid finish på indersiden for optimal lysreflektion. Et cylindrisk træelement lavet af eukalyptustræ tjener som en dekorativ dekoration, der fungerer som en holder over skyggen og repræsenterer en flot kontrast til metalets matte sorte finish. Over et bord eller en disk i køkkenet, spisestuen eller stuen giver hængelampen lys, der kun stråler nedad. Udstyret med et E27- fatning kan armaturet udstyres med en lang levetid og energibesparende LED-lyskilde ud over en glødelampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Chaby hængelampe i betonlook, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Chaby hængelampe i betonlook, 3 lyskilder

999 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Chaby hængelampe i betonlook, 3 lyskilder:

Chaby hængelampe med 3 lyskilder, et reb bundet i en knude og betonlook På hængelampen Chaby med de 3 lyskilder skjuler kablet sig bag et 2 cm tykt hampereb, der er bundet til en knude i midten. Jernskærmen skiller sig ud fra betonlooket, ved at den fungerer rigtig godt med filamentpærer, fordi den er åben forneden. Denne lampe kan kombineres med forskellige stilarter i boligen og passer rigtig godt over et aflangt spisebord på grund af sin længde.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Lindby Hinai hængelampe, sort, rød, gul

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Hinai hængelampe, sort, rød, gul

1.199 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Hinai hængelampe, sort, rød, gul:

Hinai vedhængslampe med farvede lampeskærme og en træbjælke Hinai er en speciel pendel lampe, der ser godt ud over et spisebord eller en bordplade. Den består af en lang bjælke af eukalyptustræ, som fire tekstilkabler er viklet rundt om. Højden af affjedringen kan således ændres om nødvendigt. De cylindriske lampeskærme fås i forskellige lyse farver og bringer en munter stemning ind i stuen.

  Farve
 • Gul
 • Rød
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Disha hængelampe, 5 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Disha hængelampe, 5 lyskilder

1.299 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Disha hængelampe, 5 lyskilder:

Hængelampen Disha skaber begejstring med sit åbne design og den gode belysning Disha er en moderne pendellampe. der passer perfekt over spisebordet. Dette skyldes den aflange form og det åbne design. Lampen består nemlig ag et rektangulært stel af metal. Det er åbent til alle sider og giver mulighed for en uhindret spredning af lyset. Lyskilderne er godt synlige, og du bør derfor vælge flotte lyskilder af filament eller kulfiber. De klare linjer og designet helt uden krummelurer gør det nemt at integrere lampen i vidt forskellige rumkoncepter. Lampen passer godt til moderne omgivelser, men er også super flot i en bolig med en industrielt inspireret indretning. På grund af den enkle udformning er der ingen grænser for anvendelsesmulighederne.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Morleen hængelampe, 8 lyskilder, lyst træ

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Morleen hængelampe, 8 lyskilder, lyst træ

899 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Morleen hængelampe, 8 lyskilder, lyst træ:

Vedhængslampe af træbjælke Morleen med otte drejelige lampestik Morleen er en pendellampe, der overbeviser med en reduceret design og alligevel har en hyggelig touch, som er forårsaget af den træbjælke. Denne har en lys overflade og er udstyret med fire lampestik i sort metal på begge sider, som kan drejes og drejes. På denne måde kan lyset rettes efter ønske, og et spisebord eller en tæller kan passende belyses. Lyskilderne er derfor særligt i fokus og bør derfor også vælges med henblik på deres udseende. Der er nu et stort antal LED-filament- og rustikke lamper, der har et passende udseende, der minder om nostalgiske glødelamper, og alligevel overbeviser med moderne, effektiv og langvarig teknologi og fås i forskellige lysfarve , herunder især varme, giver spisebordet med det højeste niveau af komfort.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Lindby Esmila hængelampe med betonskærme

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Esmila hængelampe med betonskærme

1.099 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Esmila hængelampe med betonskærme:

Tre-lampe vedhængslampe Esmila med betonskærme Esmila beam pendellampen er udstyret med tre skærme af beton, som hænger fra et langt element af eukalyptustræ på stålkabler. Ligesom metalkappen er armaturets kabler sorte og beklædt med tekstil. Esmila er en pendellampe, der er særlig velegnet til at belyse et bord, hvad enten det er i køkkenet eller i stuen, og som inspirerer med sin særlige kombination af materialer. De pærer med E27-sokkel, der skal anvendes, udstråler deres lys udelukkende nedad gennem åbningerne i skærmen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Lindby Venora hængelampe bambus rondel 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Venora hængelampe bambus rondel 3 lyskilder

1.099 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Venora hængelampe bambus rondel 3 lyskilder:

Venora-pendel med tre lamper og bambusskærme Denne smukt formede lampe er et fremragende valg til dit hjem. Lampen viser sig i en smuk stil og integrerer sig effektivt i ethvert rum. Alle Lindby-mærkets kvaliteter og særlige egenskaber er samlet i denne lampe. Loftslampen i træ og sort kommer til sin ret i alle rum og skaber en fantastisk atmosfære. Det vellykkede lys fra pendellampen præsenterer ethvert rum perfekt. Med denne lampe kan du yderligere forskønne det overordnede udseende af dit boligområde.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Fibi hængelampe, gevir, brun

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Fibi hængelampe, gevir, brun

2.499 kr. 4199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Fibi hængelampe, gevir, brun:

Fibi hængelampe med 6 lyskilder i form af et gevir - et ægte blikfang til en rustik atmosfære Fibi imponerer med en stor synlighed i stuen, for hængelampen falder uundgåeligt i øjnene, fordi den er skabt form af et gevir og dermed har en meget rustik udstråling. Forgreningerne går i alle retninger og har en brun overflade, så de ligner et ægte gevir og ser superflot ud i alle rum, der har flere andre, traditionelle elementer integreret i det overordnede koncept. Det kan også være en kommercielt sted, der ligger inden for restaurationsbranchen og som har dedikeret sig til en traditionel og hyggelig atmosfære. Flot at se på og perfekt som bordbelysning!

  Farve
 • Brun
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Kirill hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kirill hængelampe, 3 lyskilder

449 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kirill hængelampe, 3 lyskilder:

Tre-flamme hængende lampe Kirill i et slankt design Kirill-hængelampen imponerer med sit friske og attraktive udseende. Den består af en smal hældning, hvor tre lampeskærme er fastgjort den ene under den anden. Deres lampeskærme minder om bure og omgiver en lyskilde, der skal bruges. Det genererede lys skaber et interessant og attraktivt lysmønster. For at understrege denne effekt yderligere anbefales det at bruge glødelamper. På grund af Kirill-hængelampens slanke udseende er den mere pladsbesparende end en ekspansiv hængelampe og kan placeres perfekt hvor som helst i rummet. Deres moderne stil tilpasser sig ubesværet til en lang række møbler og sætter attraktive accenter til rumindretning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Ananya hængelampe, jern, træ, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ananya hængelampe, jern, træ, 1 lyskilde

449 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ananya hængelampe, jern, træ, 1 lyskilde:

Den rustikke ledsager til interiøret - Ananya pendellampeAnanya pendellampen er perfekt til belysning af et spisebord og giver det rette lys i aftentimerne. Den har en markant lampeskærm, der er lavet af sort metal og har et træelement, der giver den det helt rigtige. Ananya kan udstyres med E27-pærer efter eget valg, så lysfarven og lysintensiteten kan justeres efter dine egne behov. Så hvis du er på udkig efter pålidelig indendørsbelysning, der samtidig spreder et attraktivt landhusflair, vil du ikke blive skuffet over pendellampen Ananya.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 5 % Lindby Bamila hængelampe, metal og træ 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Bamila hængelampe, metal og træ 4 lyskilder

1.799 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Bamila hængelampe, metal og træ 4 lyskilder:

Hængelampe Bamila med fire metalskærme på et lammet træelement Den fire-lys pendel lampe Bamila er ideel til belysning af spisebordet eller disken i køkkenet eller spisestuen og passer ind i den moderne landhusstil såvel som i området for unge mennesker. De matsorte lampeskærme i form af halvkugler er designet med guldfolie på indersiden, så lyset fra pærerne (medfølger ikke) får et varmt skimmer. Skærmene hænger på tekstilbeklædte kabler fra det lange træelement og kan hænges op på forskellige måder ved at sno kablet rundt om træet efter ønske.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Biscala hængelampe, messing/opal

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Biscala hængelampe, messing/opal

1.199 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Biscala hængelampe, messing/opal:

Biscala-pendellampe med opalhvide kugleformede skærme, messingfarvet stel Biscala-pendellampens baldakin og lange stang med fatninger er designet i mat messingfarve. De små kugleformede skærme er lavet af opalhvidt glas og danner en smuk kontrast til det, og de giver desuden en meget homogen og blændfri udstråling af lyset. Placeringen af skærmene - en i hver ende af stangen, opad og nedad samt på begge sider - giver armaturet et interessant udseende og lader lyset skinne i alle retninger. Lampen kan monteres med E14-pærer.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Kirill hængelampe, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kirill hængelampe, 4 lyskilder

599 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kirill hængelampe, 4 lyskilder:

Fire-flamme hængende lampe Kirill med burskærm Hængelampen Kirill overbeviser med sine interessante lampeskærme. Dens fire lampeskærme er lavet af stål og fastgjort vandret til en træstiver, der hænger på to tekstilkabler. Lyset forvandles til et interessant lysspil gennem hullerne i nuancerne. Denne effekt kan fremhæves ved hjælp af glødelamper. Hængelampen Kirill muliggør fleksibel belysning takket være den vandrette montering af dens nuancer. På grund af dets slående udseende er det ikke kun interessant belysning, men sætter også friske accenter i moderne interiørdesign.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Parino hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Parino hængelampe, 1 lyskilde

399 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Parino hængelampe, 1 lyskilde:

Hængelampe Parino med en flamme lavet af jern og eg Parino er en moderne pendellampe, der imponerer med sin specielle charme og den vellykkede kombination af materialer. Både det runde loftsbeslag og lampeskærmen i et trendy mesh-look var lavet af jern og belagt med en slående sort finish. Pejsen er dog klædt i egetræ, hvilket giver lampen en vis hygge og et varmt strejf. Da lyskilden, der skal bruges, er synlig gennem skærmen, anbefales en dekorativ lyskilde, så den kan understrege lampens karakter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 51 % Lindby Deandre hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Deandre hængelampe, 3 lyskilder

1.399 kr. 2899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Deandre hængelampe, 3 lyskilder:

Deandre pendellampe med tre lamper i sand-sort stål Deandre er den perfekte løsning, når det gælder belysning af et spisebord. Den består af et aflangt loftsarmatur, der bærer tre skærme, som har et slående bur-look. Burenes slanke stivere omslutter den lyskilde, der skal bruges, og skaber et spændende lysspil, der fordeles i hele rummet. Ved at vælge lyskilden kan lysintensiteten og lysfarven tilpasses de personlige behov, og hvis du vælger en glødetrådslampe, bliver armaturets design fuldendt. Deandre pendellampen er ideel til at oplyse en spisestue eller stue og sætter også markante accenter i indretningen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Lindby Solivia hængelampe af bambus

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Solivia hængelampe af bambus

1.199 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Solivia hængelampe af bambus:

Kreativ vedhængslampe Solivia med en fin lampeskærm lavet af bambus Solivia pendellampen bringer sommerlige følelser ind i stuen, fordi dens lampeskærm af bambus gør designet let og kreativt. De tætvævede bambusstrenge giver en lille antydning af brændpunktet, men giver ikke frit udsyn til det, så det meste af lyset udsendes nedad, og derfor undgås blænding. Denne lampe skaber en hyggelig atmosfære i rummet og kan kombineres godt med boho-stil møbler.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Mella hængelampe med dekomønster, 5lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mella hængelampe med dekomønster, 5lk

599 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mella hængelampe med dekomønster, 5lk:

Bar vedhæng lys Mella med ornament mønster, version med fem flammer Mella er smukt egnet til spisepladsbelysning med sin aflange stangform og flere flammer. Træbjælken kan udstyres med i alt 5 lyskilder, som kan være forskellige for et individuelt overordnet look, men bør afgjort være dekorative og udgøre en vis nostalgi, dvs. som glødelamper eller rustikke lamper, som med mange glødelamper med lysdioder - Teknik er tilfældet. Træbjælken er dekoreret med et antikt udseende ornamentmønster, som også kan kombineres med orientalske stilarter og under alle omstændigheder har en høj grad af individualitet og derfor scorer med iøjnefaldende kvaliteter. Ikke kun et blikfang i privatlivet, men også virkelig værd at se i barer og restauranter!

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Lindby Yonah hængelampe, metal, sort, guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yonah hængelampe, metal, sort, guld

549 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yonah hængelampe, metal, sort, guld:

Yonah pendellampe med cylindrisk lampeskærm af tekstil og metalDenne lampe sætter flotte lysakcenter og giver din indretning et særligt præg. Loftslampen har en flot stil og passer effektivt ind i ethvert rum. Lyset kan dæmpes med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke) alt efter dit humør. Hængelampen i farverne guld og sort giver et flot look og tilføjer atmosfære til enhver stue. Den er designet til brug af pærer med en E27-sokkel. Lampen overbeviser med mærkekvalitet fra Lindby og står dermed for smagfuldt design og en fremragende boligfølelse. På grund af loftslampens behagelige lys er hvert rum optimalt sat i scene. Lad din bolig stråle i ny pragt takket være denne loftslampe.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Isalie hængelampe i bjælkeform, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Isalie hængelampe i bjælkeform, 4 lyskilder

599 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Isalie hængelampe i bjælkeform, 4 lyskilder:

Pendellampe Isalie med gylden patina og glasskærme Isalie er en perfekt bordbelysning, f.eks. i stuen eller køkkenet. Den legesyge pendel er udstyret med fire lyskilder, der har en hvid skærm af mat glas. Indvendigt kan moderne LED-lamper indsættes og udskiftes til enhver tid. Deres genererede lys stråler blidt, men tilstrækkeligt kraftigt nedad og giver perfekt belysning med en feel-good-faktor. Pendellampens sorte metalramme er også patineret med en smuk guldfarve og danner en smuk kontrast til de ellers hvide skærme. Som en dekorativ detalje er der også indarbejdet små metalblade...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Lindby Kourtney hængelampe, glasskærm, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kourtney hængelampe, glasskærm, 1 lyskilde

349 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kourtney hængelampe, glasskærm, 1 lyskilde:

Hængelampen Kourtney skaber begejstring med sin lampeskærm af glas i en flot kromfarve Hængelampen Kourtney består af en enkelt lampeskærm, der er fastgjort til et ophæng, der forløber helt retlinet. Lampeskærmen er holdt i en moderne cylinderform og er forsynet med en blank overflade af krom. Den kromfarvede overflade virker uigennemsigtig, når lampen er slukket. Men når du trykker på kontakten, bliver den indvendige lyskilde godt synlig. Den moderne lampe kan med fordel finde sin plads i en moderne indretning. Den passer bedst til en stue over sofabordet. Kourtney kan naturligvis også hænges op flere ad gangen, så lamperne lyser hele rummet op i fællesskab.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Joffrey hængelampe, 3 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Joffrey hængelampe, 3 lyskilder, sort

799 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Joffrey hængelampe, 3 lyskilder, sort:

Joffrey-loftslampe med tre lamper i sort farveskemaLad dit hjem stråle med Joffrey-loftslampen. Loftslampen kan dæmpes med en ekstern lysdæmper, så den passer til dit humør. Denne loftslampe forener alle de kvaliteter og særlige egenskaber, som Lindby-mærket har at byde på. Loftslampen i sort er tilpasset til brug af pærer med GU10-sokkel. Joffrey-modellen kan også inspirere visuelt med sit moderne design. Den finder en plads i enhver spisestue, stue og køkken. Afrund den stemningsfulde belysning af dine fire vægge med denne loftslampe.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Amilia hængelampe med stofskærme, 4 lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amilia hængelampe med stofskærme, 4 lk

999 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amilia hængelampe med stofskærme, 4 lk:

Pendellampe Amilia med fire tekstilskærme på lang træ En sort, en grå, en beige og en brun skærm i forskellige former og størrelser og en lang stang af eukalyptustræ på en metalkappe - denne kombination gør Amilia pendellampen til et blikfang over spisebordet. Hver skærm hænger i et tekstilbeklædt kabel og kan varieres i sin ophængning efter ønske ved at vikle kablet rundt om træstangen. Den harmoniske farvekombination gør armaturet velegnet til mange forskellige indretninger. Med det frie valg af pærer (maks. 60 W, sokkel E 27 - ikke inkluderet) er der mulighed for fleksibilitet i belysningsdesignet og armaturets energikrav. Tekstilskærmene tillader lyset at stråle ind i rummet uden at blænde, mens åbningerne i skærmen i bunden af skærmen giver en kraftigere belysning af området nedenunder.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Dexin hængelampe, rund, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Dexin hængelampe, rund, 1 lyskilde

499 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Dexin hængelampe, rund, 1 lyskilde:

Enhovedet Dexin pendel i metallisk design Hængelampen Dexin kommer i et stilfuldt og metallisk design og overbeviser som en dekorativ lyskilde. En cylindrisk lampeskærm, der er lavet af plastik og fremstår med en sølvoverflade med en metallisk overflade, hænger fra et loftsbeslag . Der er plads i midten til en E27-lampe, og det lys, den genererer, kastes på gulvet uden blænding. Her anbefales det at vælge en glødelampe til at give det hele et specielt præg. Med sin kompakte størrelse er Dexin pendel perfekt til mindre rum og ser særligt godt ud i stuer eller spisestuer. Det sætter slående accenter i lofter i lejligheden og afrunder møblerne pænt. Deres moderne udseende integreres ubesværet i en lang række møbler og tiltrækker nysgerrige blikke.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Tirzana hængelampe, 3 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tirzana hængelampe, 3 lyskilder, sort

999 kr. 1699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tirzana hængelampe, 3 lyskilder, sort:

Tre-flamme spisestue pendellampe Tirzana med halvkugleformede jernskærme og en træstang Tirzana tilbyder blændfrit, nedadrettet lys, fordi metalskærme med sort farvetone er helt uigennemsigtige og kun åbne for undersiden, så lyset undgår koncentreret og belyser bordet eller modoverfladen godt. Lampeskærmene er tonet gyldent på indersiden til særligt individuelle og hyggelige lysforhold, hvilket betyder, at lyset fra de E27-lamper, der skal bruges, udsendes i en varm, varm tone. For et passende udseende er effektive LED-glødelamper ideelle til at betjene bar-vedhængslampen Tirzana, fordi de samme klassiske glødelamper og derfor er stilfulde i design, men også har alle fordelene ved moderne LED-teknologi. En stang lavet af let gummitræstræ fuldender det tiltalende udseende.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Moscalina hængelampe, ravgul

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Moscalina hængelampe, ravgul

1.399 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Moscalina hængelampe, ravgul:

Ophængslampe Moscalina i et attraktivt sfærisk look Denne interessante lampe fanger straks øjet og ser godt ud, selv når den er slukket. Det er kendetegnet ved sin påfaldende smukke lampeskærm i form af en kugle, der består af individuelt designede akrylelementer i en ravfarvet farvetone. Valget af lyskilde overlades til brugeren, hvorved lampen er udstyret med seks G9-stik, der giver en vidunderlig grundbelysning . Det overordnede koncept afrundes med en messing-farvet loftsbeslag beslag.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 51 % Lindby Raelyn hængelampe, 4 lyskilder, kobber

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Raelyn hængelampe, 4 lyskilder, kobber

1.499 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Raelyn hængelampe, 4 lyskilder, kobber:

Moderne hængelampe Justinos i kobber og mat sort Hvis du er på udkig efter pålidelig interiørbelysning og en attraktiv dekoration, vil du ikke blive skuffet med Justinos hængelampen. Den er lavet af jern og præsenterer sig i en kontrastfarvekombination af mat sort og kobber. Der er fire lampeskærme fastgjort til det aflange loftsophæng, som overbeviser med deres bur-look. Hver af skærmene har sin egen form og giver lampen et friskt udseende. Justinos pendellampen kan monteres med passende pærer, og lampeskærmens stivere bryder det producerede lys og skaber et interessant lysspil.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Lindby Jornam hængelampe med 3 kugleskærme

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jornam hængelampe med 3 kugleskærme

649 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jornam hængelampe med 3 kugleskærme:

Individuel pendellampe Jornam med tre lampeskærme i kugleform Jornam er en meget speciel pendellampe, der skiller sig ud med sit usædvanlige design. Rammen består af adskillige sorte metalstænger, der ser ud til at forgrene sig. De kugleformede lampeskærme af opalhvidt glas sidder på de tre vandrette lampearme. Skærmene danner en elegant kontrast til rammen og sikrer en blændfri og homogen lysfordeling i rummet. Selv når armaturet er slukket, er det et ægte tilbehør til hjemmet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Nicus hængelampe i træ, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Nicus hængelampe i træ, 1 lyskilde

299 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Nicus hængelampe i træ, 1 lyskilde:

Hvid Nicus hængelampe i glas i cylinderform med et lot egetræs-look Nicus er et flot belysningselement til flere rum i boligen, der giver en skøn hygge. Den smalle, cylindriske skærm er lavet af glas, og skærmens overside ved overgangen til ophænget er konstrueret af et træelement i lys eg. Det skaber et flot look, der ganske fint supplerer den landlige stil eller et skandinavisk interiør.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Omina hængelampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Omina hængelampe, sort

899 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Omina hængelampe, sort:

Dæmpbar ophængslampe Omina i sort look Denne smukke hængende lampe er velegnet til brug over et spisebord eller i en stue. Lysintensiteten kan justeres, hvis det er nødvendigt, forudsat at der findes en standard vægregulator, og der kan bruges dæmpbare lamper. Lampeskærmen består af et akrylbånd, der snor sig rundt og har en kugleformet overordnet. De fem lyskilder er delvist synlige gennem skærmen, hvilket skaber individuelle lyseffekter i rummet. Men selv når den er slukket, dette pendellampe imponerer med sin umiskendelige design. Dette er præcis det, der gør Omina til et unikt lysobjekt.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 57 % Lindby Deandre hængelampe, Ø 60 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Deandre hængelampe, Ø 60 cm

1.099 kr. 2599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Deandre hængelampe, Ø 60 cm:

Sand-sort Deandre pendellampe i stål med burskærm Deandre er en pendellampe med en enkelt lampe, der finder sin perfekte plads i en stue eller spisestue. Den er fremstillet af stål og har en sand-sort farve, der fuldender designet. Lampeskærmens form minder om et bur og kan forsynes med passende lyskilder. Valget af belysningsmiddel gør det muligt at tilpasse lysintensiteten og lysfarven til de personlige behov og giver dermed en perfekt koordineret belysning. Deandre hængelampen skaber et spændende lysspil med sit bur-look, da det genererede lys brydes af skærmens smalle stivere og fordeles behageligt i rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Savrini hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Savrini hængelampe, 3 lyskilder

599 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Savrini hængelampe, 3 lyskilder:

Moderne Savrini pendellampe med tre asymmetrisk hængende lampeskærme Savrini pendellampen er lavet af jern og har en sort overfladefinish. Det giver den et solidt udseende, som er synligt, selv når lampen ikke er i brug. De tre konisk formede lampeskærme udsender lyset direkte nedad, så risikoen for blænding minimeres. De hænger også ned i forskellige højder, hvilket giver dette armatur en særlig karakter - ideelt til moderne spiseområder!

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Alomira hængelampe, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Alomira hængelampe, messing

599 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Alomira hængelampe, messing:

Nostalgisk pendellampe Alomira med trækkontaktPendellampen Alomira kommer i en messingfarvet udgave og imponerer med sit særlige udseende. Loftsarmaturet af rustfrit stål blev beklædt med en messingfinish, som danner en ædel kontrast til lampeskærmen af hvidt tekstil. Under skærmen er der i alt tre E27-fatninger, hvilket sikrer en perfekt belysning. Derudover kan pendellampen også betjenes bekvemt via den integrerede trækkontakt. Dette bringer et nostalgisk element til lampens ellers enkle karakter og gør den til et interessant boligtilbehør.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 57 % Lindby Sherwin hængelampe, sort metalramme

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sherwin hængelampe, sort metalramme

599 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sherwin hængelampe, sort metalramme:

Sherwin pendellampe med fem lamper fremstillet af stål i sandfarvet sort Sherwin er perfekt til belysning i en spisestue. Pendellampen er fremstillet af stål og består af en rektangulær ramme, hvori der er fem fatninger til de tilsvarende lyskilder. Her kan lysintensiteten og lysfarven tilpasses til de personlige behov ved at vælge belysningsmiddel. Desuden anbefales det at bruge glødepærer i dette tilfælde, da Sherwin pendellampen giver frit udsyn til lyskilden, og disse afrunder lampens udseende med deres særlige design.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Navin hængelampe med hylde, antik rust

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Navin hængelampe med hylde, antik rust

1.199 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Navin hængelampe med hylde, antik rust:

Fire-lys pendelarmatur til spisestuen med antik udseende rustfinish og opbevaringshylde Vintage møbler kan suppleres meget fint med Navin pendellampen, hvor designet er helt klart meget ligetil. I bunden er der fire lampeudtag, som kan monteres individuelt med pærer, men man skal være omhyggelig med at sikre et matchende udseende, da de helt sikkert præger det samlede udseende. Glødelamper eller rustikke lamper bidrager til et smukt og matchende udseende. Absolut værd at nævne er også hylden i den øverste del, som kan bruges til individuel dekoration eller også kan stå frit, hvis du er mere til en puristisk indretningsstil. For at fuldende looket er der blevet påført en antik udseende rustfinish, som fint understreger den vintage note.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 58 % Lindby Justinos hængelampe, 3 lyskilder, kobber

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Justinos hængelampe, 3 lyskilder, kobber

999 kr. 2399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Justinos hængelampe, 3 lyskilder, kobber:

Justinos pendellampe med tre lamper i jern med kobberfarvede lampeskærme Justinos pendellampen overbeviser med sit moderne design og sin kontrastfarve. Den er lavet af jern og består af en langstrakt loftsholder, som er holdt i sort, og tre lampeskærme, som præsenterer sig i en attraktiv kobberfarve. Skærmene minder om bure, og deres slanke stivere omgiver en fatning, som kan forsynes med passende pærer. Justinos pendellampen er ikke kun en pålidelig belysning, men med sit moderne look integrerer den sig nemt i forskellige indretningsstile og sætter harmoniske accenter i møblerne.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 59 % Lindby Raelyn hængelampe, 4 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Raelyn hængelampe, 4 lyskilder, sort

1.099 kr. 2699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Raelyn hængelampe, 4 lyskilder, sort:

Pendellampe Justinos af mat sort jern med fire lampeskærme Justinos er en pålidelig indvendig belysning og en harmonisk dekoration på samme tid. Den er lavet af jern og har en harmonisk mat sort farve. De fire lampeskærme minder med deres udseende om bure, og hver enkelt har en helt speciel form, hvilket giver den en frisk karakter. Armaturet kan monteres med passende lyskilder, og det producerede lys dæmpes behageligt af skærmens stivere, hvilket skaber en harmonisk atmosfære. Det er særligt velegnet til montering i en stue eller spisestue og giver rummene det helt rigtige præg.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Lindby Venora hængelampe 1 lyskilde Ø 40 cm 3 trin

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Venora hængelampe 1 lyskilde Ø 40 cm 3 trin

549 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Venora hængelampe 1 lyskilde Ø 40 cm 3 trin:

Venora pendellampe i bambus - perfekt til spisestuen eller stuen Denne lampe sætter smagfulde lysakcenter og giver dit hjem det helt rigtige. Lampen præsenterer sig i et fremragende design og passer ind i alle rum på en fantastisk måde. Alle Lindby-mærkets kvaliteter og højdepunkter er kombineret i denne lampe. Lampen i træ og sort giver et smukt look og giver enhver bolig mere atmosfære. Den vil give dig en masse glæde og kan integreres harmonisk i mange indretningsstile. Armaturets attraktive lysspil skaber en hyggelig boligatmosfære, hvor man føler sig godt tilpas.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Vironi hængelampe, 5 lk, sort, guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vironi hængelampe, 5 lk, sort, guld

1.099 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vironi hængelampe, 5 lk, sort, guld:

Mørk pendel lampe Vironi med skærme i forskellige størrelser Vironi pendel lampen ser harmonisk ud med sine fem tekstilskærme. De er designet i sort udvendigt og guld indvendigt, hvilket giver en vis elegance til rummet. Skærmene er lavet i den klassiske cylindriske form, men de har forskellige diametre, hvilket giver armaturet endnu mere pep. Denne individuelle sammensætning kan placeres perfekt over et større spisebord og giver tilstrækkelig belysning.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Ananya hængelampe, rondel, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ananya hængelampe, rondel, 3 lyskilder

799 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ananya hængelampe, rondel, 3 lyskilder:

Hængelampe Ananya lavet af metal og træ - den slående ledsager til interiøret med landhus flairHængelampen Ananya hænger på et rundt loftsophæng og består af tre ophæng, der hver bærer en lampeskærm. Den er fremstillet af metal og har karakteristiske træelementer, der giver den et hyggeligt landhusflair. Pendellampen kan udstyres med E27-pærer og egner sig godt til en stue eller en spisestue. Den markante farvekombination af den mørke sorte farve og det lyse træ afrunder det iøjnefaldende design og gør den til en dekorativ lysgiver.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Yaelle hængelampe, metal, rattan, Ø 40 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yaelle hængelampe, metal, rattan, Ø 40 cm

649 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yaelle hængelampe, metal, rattan, Ø 40 cm:

Yaelle - den perfekte indendørs ledsager med rattan-skærmI dit hjem er denne formfuldendte lampe det optimale valg. En dæmpningsfunktion giver dig mulighed for at justere lysstyrken ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Det smukke design giver mange muligheder for brug og kombination og kan integreres i dine rum på en fantastisk måde. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der udgør Lindby-mærket, er samlet i denne lampe. Pendellampen i farven træ kan udstyres med pærer med en E27-sokkel. Lampen af rattan kan nemt integreres i ethvert rum og skaber en smuk stemning der. Den vil glæde dig og kan effektivt integreres i de mest forskellige områder og er ikke kun en meget god lyskilde, men gør også en god figur som et dekorativt indretningselement.

  Materiale
 • Rattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 65 % Lindby Karidotta hængelampe af stål, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Karidotta hængelampe af stål, 3 lyskilder

649 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Karidotta hængelampe af stål, 3 lyskilder:

Karidotta pendellampe med én lampe lavet af stål Karidotta pendellampen har et mørkt look. Den er fremstillet udelukkende af stål og har et særpræget design. Den sorte overfladebehandling ser moderne og elegant ud. Lampeskærmens mange stivere skaber et særligt lys- og skyggespil i rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Vironi hængelampe, 3 lk, sort, guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vironi hængelampe, 3 lk, sort, guld

599 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vironi hængelampe, 3 lk, sort, guld:

Tre-lampe Vironi pendellampe med sort og guld lampeskærme Vironi pendellampen overbeviser med sit moderne look, der nemt kan integreres i mange stilarter. De tre lampeskærme af tekstil hænger samlet fra loftet og er designet i sort udvendigt og i en varm gylden nuance indvendigt. Dette skaber interessante lyseffekter, fordi den gyldne inderside reflekterer lyset i en særlig varm lysfarve og bringer en behagelig stemning ind i stuen.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Lindby Savoli hængelampe, rund, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Savoli hængelampe, rund, sort

1.199 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Savoli hængelampe, rund, sort:

Rund pendellampe Savoli til målrettet belysning af spiseplads De pendellampe Savoli præsenterer sig i et moderne design lavet udelukkende af stål. stel består af en stor stålring, hvortil i alt seks lyskilder er fastgjort. Lampeskærmene er cylindriske og er også lavet af stål. De kan vippes eller vippes efter ønske for at sikre optimal belysning af spisebordet. Designet imponerer med sin enkelhed, som understreges af et slående farveskema. Den klassiske sort kan straks mærkes og kan stadig kombineres vidunderligt med forskellige møbler og forskellige møbler.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Lindby Kourtney hængelampe, glasskærm, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kourtney hængelampe, glasskærm, 4 lyskilder

799 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kourtney hængelampe, glasskærm, 4 lyskilder:

Kourtney hængelampe med 4 lyskilder og smoked-glass effekt Hængelampen Kourtney har fire lampeskærme, der er fastgjort på et smalt ophæng. Alle skærmene har en blank overflade. Denne overflade betegnes også som smoked-glass. Den virker som om glasset er misfarvet af en flamme fra et stearinlys. Det er derfra glasset får sit navn. Smoked-glass er en moderne designmetode, der ses mere og mere ofte i moderne omgivelser. Denne lampe fungerer derfor rigtig godt i en moderne stue eller spisestue. På grund af det mørke glas spredes lyset kun dæmpet og skaber således en behagelig og hyggelig atmosfære. Luset kan trænge uhindret ud nedad, så lampen fungerer rigtig godt til belysning af f.eks. et bord.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Jorin hængelampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jorin hængelampe, hvid

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jorin hængelampe, hvid:

Højdejusterbar Jorin hængelampe med hvide skærme Jorin er ideel over et spisebord, og sørger for en tilstrækkelig belysning. Jorin passer desuden godt til forskellige indretningskoncepter med sine fire formskønne lampeskærme af hvidt stof og stellet i mat nikkel. Et stort plus er at lampen kan højdejusteres. Det gøres med den enkle mekanisme, som ændrer ophænget fra 95 cm til 150 cm.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Majeora hængelampe, bambus, mørkebrun

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Majeora hængelampe, bambus, mørkebrun

699 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Majeora hængelampe, bambus, mørkebrun:

Majeora pendel lampe i mørkebrun bambus - særligt hyggeligt lys til stuen Majeora er en pendel lampe, der kommer til sin ret i stuer og soveværelser. Den har en pæreformet bambusskærm med smalle stivere og fine udløb i mellemrummene. Dette sikrer ikke kun et ædelt og naturligt udseende, men også en fortryllende lyseffekt, der kombinerer lys og skygge som i et spil og skaber en vidunderlig hygge. Majeora kan med sine egenskaber integreres i mange hyggelige boligstile, især i de såkaldte boho-indretningsstile, der lægger vægt på et naturligt look og et hyggeligt lysbillede, så man kan føle sig helt godt tilpas i sit eget hjem...

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Kiriana hængelampe af bambus

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kiriana hængelampe af bambus

899 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kiriana hængelampe af bambus:

Kreativ Kiriana pendellampe med en fin bambus lampeskærm - vidunderlig til hyggelige boho stilarter Kiriana pendellampen har et usædvanligt design og bliver et ægte blikfang, selv når den ikke er i brug. Den har en filigran ophængning og et kegleformet loftsophæng af holdbart plastik. Det vigtigste kendetegn ved dette armatur er dog den kreative lampeskærm af bambus, som ligner en stråhat eller en omvendt skål. Armaturet fortryller straks med sin lethed og sommerlige flair.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Soula hængelampe, creme Ø 26 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Soula hængelampe, creme Ø 26 cm

449 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Soula hængelampe, creme Ø 26 cm:

Hængelampe Soula i cylinderform fremstillet af plast og tekstil Lad dig inspirere af denne lampe. Hængelampens flotte design passer diskret ind i boligen og udsender et behageligt lys, der giver en individuel stemning. Den indvendige lampe kan dæmpes med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke) efter eget ønske. Den smukke lampe har et tidløst design og tilfører dit interiør en fantastisk flair. Lampen i en træfarvet skærm står for flot design og en fremragende boligoplevelse i Lindby-mærkekvalitet. Den er tilpasset til brug af pærer med en E27-sokkel. Det behagelige lys fra pendellampen iscenesætter ethvert rum optimalt. Pendellampen kan også have en dekorativ funktion, når den er slukket.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Ivaneska hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ivaneska hængelampe, 1 lyskilde

349 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ivaneska hængelampe, 1 lyskilde:

Usædvanlig Ivaneska pendellampe med en skærm i bur og hampetov Ivaneska pendellampen har et meget specielt udseende. Den har et rundt loftsophæng og en burformet lampeskærm i stål, som er færdiggjort med en mat overflade i sort. Det solide look bliver blødgjort af det hampetov, der er viklet rundt om skærmen. Denne blanding af så forskellige materialer gør armaturet til et ægte blikfang på loftet. Da skærmens stivere giver et næsten frit udsyn til brændpunktet, bør den E27-pære, der skal anvendes, helst være dekorativ for at fremhæve dette pendellyses usædvanlige karakter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Yaelle hængelampe metal rattan 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yaelle hængelampe metal rattan 3 lyskilder

1.199 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yaelle hængelampe metal rattan 3 lyskilder:

Tre-lampet pendel Yaella i aflangt designLad dig inspirere af denne lampe. Loftslampen overbeviser med sit smukke design, som tilpasser sig enhver atmosfære på en fantastisk måde. Lyset kan dæmpes efter dine ønsker ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Den kan monteres med pærer med E27-sokkel. Lampen i en træfarvet tone overbeviser med Lindby-mærkekvalitet og står dermed for en unik boligfølelse og fremragende design. Den ser godt ud i alle rum og skaber en smuk atmosfære. Loftslampen af rattan vil begejstre dig og kan nemt integreres i de mest forskellige områder. Den giver ikke kun et smukt lysspil, men har også en dekorativ funktion.

  Materiale
 • Rattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Nefeli hængelampe trædetaljer 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Nefeli hængelampe trædetaljer 3 lyskilder

1.299 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Nefeli hængelampe trædetaljer 3 lyskilder:

Slående Nefeli pendellampe med tre lampeskærme med trædetaljer Nefeli pendellampen er ideel til at belyse et langt spisebord. Den består af en langstrakt loftsophæng, der bærer tre lampeskærme på ophæng. Loftmonteringen er lavet af stål, og skærmene har hver især en diskret trædetalje, der forbinder dem med ophængningen. Nefeli pendellampen kan udstyres med passende lyskilder og giver dermed mulighed for frit valg af lysintensitet og lysfarve. De, der er på udkig efter pålidelig belysning kombineret med et slående design, vil ikke blive skuffet over Nefeli.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Heven hængelampe, fjer, Ø 50 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heven hængelampe, fjer, Ø 50 cm

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heven hængelampe, fjer, Ø 50 cm:

Hængelampen Heven - den særlige ledsager til indendørs brug med en fjederbeklædt lampeskærmDenne formfuldendte lampe sætter flotte lysakcenter og tilføjer et særligt præg til dit interiør. Du kan skabe din egen personlige stemning ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Med sit smukke udseende fuldender loftslampen belysningskonceptet i ethvert boligområde på en behagelig måde. Du kan bruge pærer med en E27-sokkel i denne lampe. Pendellampen integreres med succes i din indretningsstil og skaber en hyggelig atmosfære. Den kombinerer alle de kvaliteter og højdepunkter, der udgør Lindby-mærket. Der er brugt plast til produktionen. Takket være sit smukke udseende harmonerer lampen med næsten enhver atmosfære og skaber en fantastisk følelse af at bo. Med denne lampe kan du skabe en hyggelig atmosfære.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Otso hængelampe, bambus, buet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Otso hængelampe, bambus, buet

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Otso hængelampe, bambus, buet:

Otso pendel med pæreformet lampeskærm af bambusDenne formfuldendte lampe sætter flotte lysakcenter og giver dit interiør det helt rigtige. Dæmpningsfunktionen giver dig mulighed for at justere lysstyrken ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Denne flotte loftslampe inspirerer med sit klare design, som effektivt tilpasser sig enhver indretningsstil. Pendellampen passer perfekt ind i ethvert rum og skaber en behagelig atmosfære. Den står i Lindby-mærkets kvalitet for en god boligoplevelse og vellykket design. Lampen i farven wood er egnet til brug af pærer med en E27-sokkel. Den passer perfekt ind i enhver eksisterende indretningsstil og kan ikke bare lyse op, men også være en flot dekoration. Giv dit hjem en endnu hyggeligere atmosfære med denne lampe.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Emavi hængelampe med jernramme

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Emavi hængelampe med jernramme

999 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Emavi hængelampe med jernramme:

Fire flamme Emavi pendel med jernstel stel af Emavi-pendellampen er lavet af mørkt jern og mærkes straks, fordi den er blevet behandlet med en slående sort overfladefinish. De belysningsstoffer, der skal bruges her, skal ideelt set vælges i form af en dekorativ glødetråd eller eftermonteringslampe, da den halvtransparente røget glasskærm giver dig et klart overblik over lyspunkterne. Denne smukke lyskilde er særligt effektiv over et spisebord eller en disk.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Lindby Venora hængelampe bambus aflang 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Venora hængelampe bambus aflang 3 lyskilder

1.099 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Venora hængelampe bambus aflang 3 lyskilder:

Venora-pendel med tre lamper i et aflangt design - perfekt over et spisebord Denne lampe er vidunderlig til dit hjem. Alle Lindby-mærkets kvaliteter og højdepunkter er kombineret i denne hængelampe. Interiørlampen harmonerer med næsten enhver stil og er et højdepunkt i ethvert rum på grund af det fremragende design. Den skaber en smuk atmosfære og kommer til sin ret i ethvert område. Hængelampen i sort og bambus typisk træfarve vil give dig en masse glæde og kan nemt integreres i forskellige indretningsstile. Afrund den stemningsfulde belysning i dit hjem med denne lampe.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 52 % Lindby Holgar hængelampe træ og metal, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Holgar hængelampe træ og metal, 3 lyskilder

999 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Holgar hængelampe træ og metal, 3 lyskilder:

Holgar vedhængslampe - et ægte blikfang takket være kombinationen af træ og metal Pendellampen Holgar viser, hvordan to materialer, der ikke kunne være mere forskellige, kombineres på fremragende vis. Lampeskærmene er lavet af jern og er fastgjort til et element af træ med reb. Metallet virker tungt og køligt, mens træet giver lampen en smule naturlighed. Da der her ikke kun er kombineret to materialer, men også to stilarter, kan lampen tilpasses forskellige boligkoncepter. Skærmene ser moderne ud og er i et trendy industrielt design, mens træet giver armaturet et rustikt præg og giver det et rustikt element. Da lampeskærmene er åbne i bunden, formår Holgar hængelampen at belyse områder særligt godt, hvilket gør den fremragende til at placere over et spisebord.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Lindby Asya hængelampe, 4 lyskilder, træ, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Asya hængelampe, 4 lyskilder, træ, krom

799 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Asya hængelampe, 4 lyskilder, træ, krom:

Asya pendel i træ og jern med et landsted look Asya-hængelampen kombinerer rustikt design med hyggeligt landsted. Den består af et loftsbeslag, hvorpå en træbjælke er fastgjort vandret, og hvor der er fire fastgørelser i et skruestikudseende. Fire stikkontakter er fastgjort til den ene bag den anden, hvor en lampe kan bruges. For yderligere at understrege lampens ekstraordinære udseende anbefales det at bruge glødelampe. Kombinationen af mørkt træ og lyst kromfarvet jern giver lampen et slående udseende og giver det bestemt noget inden i det indre. Asya-hængelampen skaber en hyggelig atmosfære i opholdsstuen og giver takket være sin aflange form omfattende belysning.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Kiamo hængelampe med glasskærme, røg

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kiamo hængelampe med glasskærme, røg

1.499 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kiamo hængelampe med glasskærme, røg:

Mørk Kiamo pendellampe med kugleformede skærme af røget glas Kiamo pendellampen imponerer med sit fantasifulde design. Materialekombinationen af sort stål og røget glas gør den moderne og stilfuld. De otte glasskærme i kugleform giver plads til G9-pærer, som brugeren selv kan bestemme. Dette armatur er særligt velegnet til brug over et spisebord eller over en disk og passer særligt godt ind i moderne stilarter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Lindby Tsomo hængelampe, stof, Ø 40 cm 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tsomo hængelampe, stof, Ø 40 cm 3 lyskilder

1.099 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tsomo hængelampe, stof, Ø 40 cm 3 lyskilder:

Tsomo-pendellampe med tre lamper og tekstilskærme i guld og sortDenne smukt formede lampe vil tilføje noget unikt til dine fire vægge. Lampen er en fremragende lyskilde til mange rum og kan endda bruges som et dekorativt element takket være dens stilfulde design. Du kan justere lysstyrken efter eget ønske med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Med denne lampe vælger du fremragende Lindby-mærkekvalitet. Lampen har farverne sort og guld. Den har en E27-fatning. Lampen passer perfekt ind i din indretningsstil og skaber et smukt udtryk. Lampens flotte design giver alle rum en hyggelig stemning, der praktisk talt kan harmonere med din eksisterende indretning. Lad dine fire vægge skinne i ny pragt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Imonis hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Imonis hængelampe, 3 lyskilder

499 kr. 699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Imonis hængelampe, 3 lyskilder:

Tre-flamme ophængslampe Imonis lavet af jern til opholds- og spisepladsen Imonis er en ophængslampe med tre lyskilder, der skaber en speciel atmosfære i opholds- og spisepladsen. Det har en filigranophæng og et slående hus lavet af sortbelagt jern. De tre lampearme har indbyggede E27-stik, som efter behov kan udstyres med passende lamper. Her blev en lampeskærm fuldstændig undgået for at understrege lampens stil. Derfor skal brugeren vælge lyskilden omhyggeligt. Dekorative lyskilder, der understreger lampens karakter, er ideelle.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Jevanna hængelampe, 1 lyskilde, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jevanna hængelampe, 1 lyskilde, sort

499 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jevanna hængelampe, 1 lyskilde, sort:

Jevanna pendellampe med en cylindrisk lampeskærm af tekstil Jevanna pendellampen har et mørkt look, der passer godt ind i moderne miljøer. Lampeskærmen er lavet af sort tekstil og har en cylindrisk form. Dermed kan lyset udsendes blændfrit til omgivelserne. Samtidig er loftsarmaturet holdt rundt og enkelt, så hovedfokus fortsat er på lampeskærmen. Denne pendellampe kan forbedre både stuen og spisestuen og giver en hyggelig atmosfære.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Baliko hængelampe, 5 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Baliko hængelampe, 5 lyskilder, sort

649 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Baliko hængelampe, 5 lyskilder, sort:

Sort hængelampe Baliko i aflangt design - ideel til spisepladsbelysning pendellampe Baliko imponerer med et moderne look. Det var udelukkende lavet af stål og fik en slående sort finish. De fem lyspunkter er opstillet langs stålbjælken og giver fremragende belysning af spisebordet. Designet er reduceret i detaljer og fokuserer på det væsentlige. Lyset udsendes direkte nedad, så du ikke kan blændes, mens du spiser eller sidder sammen. Brug over en skranke er også mulig.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Lindby Metehan hængelampe, 3 lyskilder, kobber

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Metehan hængelampe, 3 lyskilder, kobber

1.299 kr. 2399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Metehan hængelampe, 3 lyskilder, kobber:

Pendellampe Metehan i kontrastfarve med tre lampeskærme Metehan overbeviser med sit specielle udseende og sin harmoniske farvesammensætning. Den består af en langstrakt loftsophæng og tre lampeskærme, som hver især er fastgjort til et ophæng på loftet. Skærmene er i en attraktiv kobberfarve, og holderen er i en harmonisk sort farve. Metehan er udelukkende fremstillet af jern og har derfor en elegant karakter, som i kombination med farven passer godt ind i indretningen af en lejlighed. Især i en stue eller et soveværelse finder lampen sin perfekte plads og er en pålidelig ledsager, når det gælder belysning af interiøret.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Jevanna hængelampe, 1 lyskilde, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jevanna hængelampe, 1 lyskilde, hvid

499 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jevanna hængelampe, 1 lyskilde, hvid:

Enkel Jevanna pendellampe med hvid tekstilskærm Jevanna er en diskret designet pendellampe med et lille rundt loftsophæng af jern og en cylindrisk formet lampeskærm af hvidt tekstil. Lampeskærmen lader lyset stråle direkte nedad, så når den er monteret over et spisebord, vil bordet være godt oplyst. Lyset udsendes blændfrit til alle sider. Denne pendellampe kan kombineres meget godt med moderne, skandinaviske eller minimalistiske indretningsstile.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 54 % Lindby Riano hængelampe, bur, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Riano hængelampe, bur, 4 lyskilder

549 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Riano hængelampe, bur, 4 lyskilder:

Fire-lys Riano pendellampe med træbjælker og burskærme i sort - smukt retrodesign til spisestuenLad dig inspirere af den smukt formede Riano pendellampe. Hængelampen er designet i sort og med træ og fuldender dit personlige indretningskoncept takket være dens retrodesign. Den er perfekt egnet til alle spisestuer og stuer og er tilpasset til brug af pærer med E27-sokkel. En unik følelse af at bo og et vellykket design gør denne pendellampe fra Lindby til noget særligt. Med Riano lampen kan du skabe en hyggelig atmosfære.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 52 % Lindby Deandre hængelampe, Ø 48 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Deandre hængelampe, Ø 48 cm

899 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Deandre hængelampe, Ø 48 cm:

Enkeltlampe Deandre hængelampe i stål med lampeskærm i bur-look Hvis du er på udkig efter belysning til interiøret, der skaber et spændende lysspil og samtidig er et markant dekorativt stykke, vil du ikke blive skuffet med Deandre. Hængelampen er lavet af sand-sort stål og har en lampeskærm i bur-look, som omgiver en pære, der skal sættes i. De slanke stivere skaber et spændende lysspil, da de bryder det genererede lys og fordeler det i rummet. Det frie udsyn til lyskilden gør det tilrådeligt at anvende en glødelampe i dette tilfælde, da den med sit særlige udseende fuldender armaturets design.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 58 % Lindby Moscalina hængelampe, røggrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Moscalina hængelampe, røggrå

749 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Moscalina hængelampe, røggrå:

Hængelampe Moscalina med en røget grå sfærisk skærm Denne pendellampe imponerer med en individuelt designet lampeskærm lavet af røggrå akrylelementer. Disse omgiver brænderpunkterne skjult nedenunder, så lampeskærmen giver det overordnede udseende af en kugle. Stålbaldakinen i moderne nikkel og ophænget supplerer denne lampes farvekoncept og skubber sig ikke i forgrunden. Lampen er en god tilføjelse til et spisebord eller i stuen som et specielt tilbehør i loftet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Lindby Yannie hængelampe i bjælkeform, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yannie hængelampe i bjælkeform, 4 lyskilder

749 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yannie hængelampe i bjælkeform, 4 lyskilder:

Bjælkependellampe Yannie med fire glasskærme og legende bladdekor Den smukke bjælkependellampe Yannie i et moderne look har fire nedadgående lampeskærme af glas, som kan forsynes med E14-pærer. Uanset om det er i spisestuen eller køkkenet, er Yannie pendellampen perfekt som central belysning over et bord. Det moderne look afbrydes og suppleres af det legende touch med de små metalblade, der snor sig rundt om bjælken som små ranker...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Lindby Rosalea hængelampe, kobber

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rosalea hængelampe, kobber

649 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rosalea hængelampe, kobber:

Rustik hængelampe Rosalea i kobberfarve med cage-skærmLad dit interiør stråle med den formfuldendte hængelampe Rosalea. Pendellampen kan dæmpes efter dine ønsker ved hjælp af en ekstern lysdæmper og passer perfekt i enhver spisestue, stue og soveværelse. Lampen i farverne sort og messing fuldender dit personlige indretningskoncept med sit moderne design. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, som Lindby-mærket bringer med sig, er dygtigt kombineret. Rosalea-modellen er tilpasset pærer med en E27-sokkel, er fremstillet af stål og giver ikke kun et attraktivt lysmønster, men avancerer også til et dekorativt element takket være sit tiltalende udseende.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Heven hængelampe, fjedre, Ø 53 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heven hængelampe, fjedre, Ø 53 cm

499 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heven hængelampe, fjedre, Ø 53 cm:

Sensationel hængelampe Heven med lampeskærm lavet af fjerDenne lampe oplyser dine fire vægge fremragende. Takket være sit smukke udseende supplerer lampen perfekt det personlige indretningskoncept og kan også fungere som et dekorativt element, når den er slukket - især på grund af skærmen, der er trimmet med fjer, tilføjer lampen det særlige noget til indretningen. En dæmpningsfunktion giver dig mulighed for at justere lysstyrken med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Lampen integreres perfekt i din indretningsstil og skaber en fremragende atmosfære. Denne lampe kombinerer alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der kendetegner Lindby-mærket. Loftslampen er fremstillet af plast. Den er designet til brug af pærer med en E27-sokkel. Lampens smukke udseende giver dine rum en hyggelig atmosfære, der nemt kan matche alle dine eksisterende dekorative elementer. Afrund den stemningsfulde belysning i dit hjem med denne loftslampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Tanina hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tanina hængelampe, 3 lyskilder

1.499 kr. 2499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tanina hængelampe, 3 lyskilder:

Tre-flamme ophængslampe Tanina med burskærme på træbjælken Tanina pendel er kendetegnet ved et rustikt design. Det var sammensat af en sort baldakin i stål, et langt, vinklet træelement lavet af brunfarvet gran, tre åbne metalburskærme og en ophængning lavet i reb, der passer til designet og passer perfekt over spisebordet i et rustikt spisestue. Lyskilderne - glødelamper med tonede kolbe ser særligt smukke ud - skinner deres lys uhindret gennem de åbne nuancer ind i rummet, så ikke kun bordet er oplyst, men også hele rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Lindby Tirzana hængelampe, 3 lyskilder, mørkegrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tirzana hængelampe, 3 lyskilder, mørkegrå

1.399 kr. 1699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tirzana hængelampe, 3 lyskilder, mørkegrå:

Bar vedhængslampe Tirzana i treflammedesign med træstang - ideel til spisebordet Tirzana er et klassisk belysningsobjekt til spisepladsbelysning, fordi de halvkugleformede jernskærme kun er gennemsigtige i det omfang lyset kan flygte til undersiden, hvor de er åbne. Bordoverfladen er badet i stærkt lys, men ubehagelig blænding undgås helt. Paraplyernes overflade er mørkegrå, og en stang af træ af gummitræ, der passer godt ind i det overordnede billede, supplerer stilfuldt det moderne design. Glødelamper med LED-teknologi repræsenterer et optisk og teknisk meget velegnet valg af belysningsmiddel, der giver mange fordele.

  Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Elvoria hængelampe af græs, Ø 30 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Elvoria hængelampe af græs, Ø 30 cm

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Elvoria hængelampe af græs, Ø 30 cm:

Elvoria pendellampe med én lampe og græsskærm - det perfekte blikfang til din indretningsstil Lad dine fire vægge skinne med denne lampe. Lampen kan dæmpes ved hjælp af en ekstern lysdæmper til individuel regulering af lysstyrken efter dine ønsker, viser sig i et flot design og passer effektivt ind i ethvert rum. Den indvendige lampe i træfarve kan monteres med pærer med E27-sokkel. Tag den sædvanlige kvalitet fra Lindby-mærket med hjem med denne pendel. Lampen integreres perfekt i enhver indretningsstil og skaber en god, hjemlig atmosfære, harmonerer med næsten enhver atmosfære takket være dens fremragende udseende og skaber dermed en overbevisende levende følelse og overbeviser ikke kun med et smukt lys, men opfylder også et dekorativt formål.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Calliora hængelampe med træ, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Calliora hængelampe med træ, 2 lyskilder

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Calliora hængelampe med træ, 2 lyskilder:

Rustik Calliora- pendellampe i hvid med hængetovsophæng Calliora ved hvordan man overbeviser hele vejen igennem og er en lyskilde til spisebordet, som præsenteres her i en to-flamme version. To metalparaplyer i en forholdsvis klassisk, nordisk form med en hvid overflade er fastgjort til en træstang, mens ophænget holdes af to hamptove, hvilket giver udseendet et mere rustikt look. Når man vælger E27-lamperne, har brugeren et frit valg, men da de er tydelige, anbefales et dekorativt look, som dem, der tilbydes af rustikke og glødelamper, som normalt betjenes med effektive lysdioder.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Lindby Nalima hængelampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Nalima hængelampe

1.299 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Nalima hængelampe:

Fire-flamme Nalima pendel med en træbjælke lavet af eukalyptustræ Denne smukke lampe imponerer med sin slående træbjælke lavet af eukalyptustræ, der definerer lampens overordnede koncept. E27-stikkene hænger ned fra bjælken på fire lange, sorte kabler. Her blev lampeskærme helt udeladt for at fokusere på det væsentlige. Da de fire lyspunkter er tydeligt synlige fra alle sider, anbefales dekorative lyskilder som glødelamper med et rustikt look her. Nalima er en designorienteret lampe, der straks forbedrer spisebordet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Ayvira hængelampe, sort, guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ayvira hængelampe, sort, guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ayvira hængelampe, sort, guld:

Design-orienteret pendel Ayvira fremstillet af tekstilPendellampen Ayvira har en filigran ophængning og en frodig lampeskærm, som består af tre asymmetriske og lagdelte tekstilelementer. De ydre og indre tekstilelementer er holdt i sort, mens det midterste element er designet i en varm gylden tone. Dette specielle armatur tiltrækker alle blikke, selv når det ikke er i brug - optimalt til moderne opholds- og spiseområder.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Asya hængelampe, 1 lyskilder, træ, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Asya hængelampe, 1 lyskilder, træ, krom

399 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Asya hængelampe, 1 lyskilder, træ, krom:

Asya-ophængslampe af jern og træ med en herregårdstil Asya-hængelampen imponerer med sit slanke og solide design. En robust metal kæde hænger fra en rund loftsbeslag og sidder på en træbjælke med en skruestik-lignende vedhæftning. En kromfarvet fatning er fastgjort til en kort ophængning på denne bar, hvor en passende lampe kan indsættes. For at give lampen det bestemt noget, anbefales det at vælge en glødelampe. Det ekstraordinære design af Asya-pendellampen tiltrækker nysgerrige blikke og giver interiøret en slående accent. Takket være det slanke og aflange design kan det også installeres i mindre rum uden at tage meget plads. Den rustikke karakter spreder en hyggelig atmosfære i opholdsstuen, og det genererede lys skaber en afslappet atmosfære.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 13 % Lindby Adalin hængelampe, fem lyskilder, bur

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Adalin hængelampe, fem lyskilder, bur

1.299 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Adalin hængelampe, fem lyskilder, bur:

Slående ophængslampe Adalin lavet af træ og stål med burskærme Adalin-hængelampen imponerer med sit robuste udseende lavet af træ og stål. Den består af en langstrakt stiver fastgjort til en slank suspension. Tårnet bærer igen fem lampeskærme, der er fastgjort i træk og skaber et bredt ydre. Det specielle ved paraplyerne er deres form, fordi de minder om små sorte bure. Derudover kan disse udstyres med E14-pærer, og til det specielle er det tilrådeligt at bruge glødepærer i dette tilfælde, da de yderligere understreger lampens design med deres specielle udseende. Ophængslampen Adalin integreres godt i møblestilen og spreder en let landlig stil og en hyggelig atmosfære...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 61 % Lindby Chava hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Chava hængelampe, 1 lyskilde

349 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Chava hængelampe, 1 lyskilde:

Hvid Chava-pendellampe i et enkelt design med tekstilskærm Hvis du leder efter taktfuld belysning til stuen, vil du ikke blive skuffet over Chava-pendellampen. Dens cylindriske lampeskærm sidder på en smal ophæng og er defineret af en diskret, hvid farve. Hvis du udstyrer lampen med en passende pære, bliver det genererede lys behageligt udsendt af den nedadvendte skærm, så der skabes en sammenhængende belysning. Chava pendellampen Chava's ret enkle design integreres ubesværet i indretningsstilen og sætter diskrete accenter i interiøret.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 57 % Lindby Espinia hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Espinia hængelampe, 3 lyskilder

599 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Espinia hængelampe, 3 lyskilder:

Espinia vedhængslampe Cage skærme lavet af stål og hamp reb Espinia er en smart vedhængslampe i et mørkt look. Den var fremstillet af stål og havde en sort overfladefinish. De tre lampeskærme er i forgrunden af designet og præsenterer sig selv i en cylindrisk burform. De er elegant omviklet med et hampetov, hvilket gør armaturets karakter unik og får det til at skille sig endnu mere ud fra omgivelserne. Lyset kan slippe uhindret ud i rummet gennem de mange strøer i skærmene og kan derfor udfolde sig jævnt - optimalt til moderne spiseområder.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Morlin hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Morlin hængelampe, 3 lyskilder

599 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Morlin hængelampe, 3 lyskilder:

Morlin pendel med tre pærer med lampeskærme i buroptik Ophængslampen Morlin overbeviser med sit ekstraordinære udseende. Den består af en langstrakt fyrstiver fastgjort til en diskret ophængning. På denne sidder tre lampeskærme af mørkt stål, der er placeret vandret og med deres udseende minder om bure. Lyskilderne indeni er belysningsstoffer, der skal bruges, hvis lys genererer et interessant lysspil gennem hullerne i skærmene. Den iøjnefaldende ophængslampe Morlin er den perfekte løsning, hvis du pålideligt vil oplyse spisestuen eller stuen og også ønsker at formidle et kortfattet indtryk. De subtile farver af mørkt stål og træ gør det muligt at indarbejde det i moderne møbler og afrunde møblerne velvilligt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Edric udendørs hængelampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Edric udendørs hængelampe

449 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Edric udendørs hængelampe:

Til det overdækkede udendørsområde - hængelampen Edric Skærmen på den udendørs hængelampe Edric er formet som en omvendt tragt. Den gemmer på E27-fatningen, der indrammes på beskyttende vis af en dråbeformet plastskærm. Designet er stilfuldt, lidt nostalgisk og antikt, og fungerer rigtig godt til belysning af overdækkede udendørsområder. Det kan være på en veranda, en overdækket terrasse eller under en pergola. Takket være den robuste konstruktion og det anvendte materiale er den udendørs hængelampe Edric også velegnet til brug tæt ved havet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Lindby Holgar hængelampe med metalskærm 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Holgar hængelampe med metalskærm 1 lyskilde

899 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Holgar hængelampe med metalskærm 1 lyskilde:

Holgar vedhængslampe - særligt usædvanlig takket være den smukke metalskærm Holgar pendellampen i industrielt design vækker associationer til lagerhuse og fabrikker. Takket være den formskønne lampeskærm af jern og det lille træelement over skærmen passer lampen perfekt ind i den trendy industrielle stil. Lyset kan uhindret skinne nedad og giver dermed tilstrækkelig belysning. Lampen finder således sin ideelle plads over et sofabord eller et spisebord. Den kan tilpasses forskellige boligstile, men passer bedst til moderne boliger med lignende accenter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Otso hængelampe, bambus, Ø 40 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Otso hængelampe, bambus, Ø 40 cm

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Otso hængelampe, bambus, Ø 40 cm:

Otso pendellampe med bambusskærmDenne lampe kombinerer funktionel belysning med et attraktivt design. Med sit smukke udseende passer lampen perfekt ind i dine rum og skaber en hyggelig atmosfære. Den giver dig mulighed for at justere lysstyrken med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke) efter dine ønsker. Der kræves pærer med E27-sokkel til fatningen. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der kendetegner Lindby-mærket, er samlet i denne loftslampe. Lampen vil tilføje et mere personligt præg til din bolig, uanset hvor den er integreret. Interiørlampen i en træfarvet tone harmonerer med enhver atmosfære takket være dens fremragende udseende og skaber en atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas. Afrund den stemningsfulde belysning i dit hjem med denne hængelampe.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 9 % Lindby Colten hængelampe, 1 lyskilde, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Colten hængelampe, 1 lyskilde, sort

499 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Colten hængelampe, 1 lyskilde, sort:

Spiralformet design pendellampe Colten i mat sort Denne pendellampe er kendetegnet ved et eksklusivt design, og skærmen svarer slet ikke til en stereotype, men er lavet af jern og viklet i form af en spiral. Hele konstruktionen er mat sort, og kablet er tekstilbelagt, hvilket ser særligt ædelt ud. Da lyskilden er meget synlig til enhver tid, skal den ikke kun vælges i overensstemmelse med tekniske standarder, men også med henblik på dens udseende. En LED-rustiklampe i et nostalgisk glaspære-look bør være førstevalg her, helst også med en ekstra varm lysfarve, så rummet kan blive oplyst så hyggeligt som muligt.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 13 % Lindby Jadwiga hængelampe Ø 45 cm af bambus

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jadwiga hængelampe Ø 45 cm af bambus

649 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jadwiga hængelampe Ø 45 cm af bambus:

Jadwiga - den markante pendellampe af bambus til indendørs brugDenne lampe vil også få dit hjem til at stråle i ny glans. Du kan skabe en behagelig atmosfære med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Loftslampen udvider effektivt indretningskonceptet i din bolig med sit stilfulde design. En overbevisende boligoplevelse og gennemtænkt design kendetegner armaturet fra mærket Lindby. Lampen præsenterer sig i et træfarveskema og har en E27-fatning. Den vil tilføje et mere personligt præg til enhver bolig, uanset hvilken indretningsstil den kombineres med. Loftslampen er en sikker måde at belyse din bolig på, hvilket gør den til et fremragende valg. Med denne loftslampe kan du yderligere forbedre udseendet af din bolig.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 57 % Lindby Tamilio hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tamilio hængelampe, 1 lyskilde

149 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tamilio hængelampe, 1 lyskilde:

Tamilio pendellampe som en designorienteret pendel lampefatning Tamilio pendellampen har et minimalistisk design og passer derfor godt ind i forskellige miljøer. Den har en filigran ophængning og er designet uden skærm som en pendellampe, så lyset kan folde sig frit ud i alle retninger. Da den E27-pære, der skal bruges, er tydeligt synlig fra alle sider, anbefales en dekorativ LED-lampe i rustikt look.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Lonnaris hængelampe, rattan, sort, 1 lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lonnaris hængelampe, rattan, sort, 1 lk

599 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lonnaris hængelampe, rattan, sort, 1 lk:

Lonnaris halvkugleformet pendel lampe med rattanvæv i stil med wienervævLampeskærmen ligner en kuppel og er helt sort, kun undersiden er færdig med et naturligt udseende rattanvæv, som generelt er kendt som wienervæv og var allerede et populært stiltræk i sidste århundrede. Resultatet er en kontrast, der er værd at se, og som gør Lonnaris pendellampen til en lyskilde, der tiltrækker sig stor opmærksomhed og udstråler en særlig elegance. Da den sorte skærm består af metal og derfor er uigennemsigtig, afgives lyset kun nedad og blænder derfor ikke, så pendellampen kan vidunderligt bruges som lyskilde over et spise- eller sofabord. Bordfladen bliver så lyst oplyst, men det omgivende lys virker særligt hyggeligt.

  Materiale
 • Rattan
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Pilarion hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Pilarion hængelampe, 3 lyskilder

1.299 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Pilarion hængelampe, 3 lyskilder:

Særlig pendel lampe Pilarion i sin tre-flamme version Pilarion pendellampen scorer med et individuelt design, der ser godt ud over et spisebord eller over en køkkenbordplade. Det aflange loftsarmatur er lavet af sort stål og giver lampen et solidt udseende. De tre lampeskærme af grantræ giver også en vis lethed og hygge i rummet. De giver frit udsyn til de brændende punkter, og derfor bør lyskilderne her helst vælges dekorativt for at understrege denne pendellamps særlige karakter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Nilaska hængelampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Nilaska hængelampe

999 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Nilaska hængelampe:

Fem-flamme Nilaska pendel med en nostalgisk karakter Ophængslampen Nilaska er et absolut blikfang takket være sit specielle design lavet af træ og metal og er velegnet til belysning af spisepladser eller en bar. Med sine fem lyskilder kan denne langstrakte pendellampe også oplyse større områder godt. Da en lampeskærm blev udelukket fuldstændigt her, og lyspunkterne er tydeligt synlige fra alle sider, skal de lamper, der skal bruges, vælges omhyggeligt. Rustikke lamper anbefales især, da de understreger den lampes dekorative karakter og gør den til en ægte blikfang over spisebordet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Timasia hængelampe, 3 lyskilder, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Timasia hængelampe, 3 lyskilder, rund

699 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Timasia hængelampe, 3 lyskilder, rund:

Timasia vedhængslampe med tre løst hængende skærme Denne pendellampe er en fantastisk tilføjelse til stuen og kan f.eks. placeres over sofabordet. Lampeskærmene har et to-komponent-look og kombinerer en cylindrisk glasskærm med en metalfatning i burform. Glasset er røggråt og skaber dermed et behageligt lysbillede, som altid er velkomment i stuen. De tre nuancer hænger ned i forskellige højder, hvilket giver et særligt løst udseende. Hele looket er en vellykket kombination af moderne komponenter og vintageelementer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % Lindby Freitjof hængelampe, sort/mat messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Freitjof hængelampe, sort/mat messing

749 kr. 799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Freitjof hængelampe, sort/mat messing:

Sort ophængslampe Freitjof med detaljer i mat messing Ophængslampen Freitjof får sit specielle look med lidt industrielt design fra den mat-messingfarvede metalcylinder, der omgiver fatning og ophænget i et beslag. I dette beslag kan lampeskærmen drejes til siden og fastgøres i den ønskede vinkel. Ud over traditionelle glødelamper kan E27- fatning i skyggen også udstyres med moderne LED-lamper, der ud over energieffektiv belysning har den fordel, at LED-lamper fås i forskellige lysfarver, og passende belysning kan vælges afhængigt af stedet.

  Farve
 • Messing
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Rabia hængelampe, 3 lyskilder, bundtet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rabia hængelampe, 3 lyskilder, bundtet

599 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rabia hængelampe, 3 lyskilder, bundtet:

Medfølgende hængelampe Rabia med ophæng i hampetov Rabia-hængelampen tiltrækker alles opmærksomhed. Tre reb lavet af hampetau er fastgjort til loftsbeslag , som hver har en lampeskærm, der ligner et bur. For den specielle effekt blev paraplyerne fastgjort til reb i forskellige længder og fastgøres derfor trinvis. Det lys, der genereres af de lamper, der skal bruges, brydes gennem hullerne i skærmene og genererer et spændende legespil. Med sit interessante udseende gør Rabia-ophængslampen ethvert rum til noget meget specielt. Med sit rustikke og varierede design forbedrer det velvilligt enhver indretningsstil og er en overbevisende dekorativ genstand.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Lindby Tamilio hængelampe, 6 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tamilio hængelampe, 6 lyskilder

699 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tamilio hængelampe, 6 lyskilder:

Pendellampe Tamilio med seks lys i et moderne look af sort jern Pendellampen Tamilio er udformet som en seks lys pendeludtag og giver tilstrækkelig belysning til større spisepladser. Det ser godt ud i moderne omgivelser, ideelt set over et spisebord eller endda en køkkenbord. Dette armatur kan udstyres med seks E27-pærer, der kan fordele lyset frit i rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 13 % Lindby Vilsera hængelampe i hvid med trædetalje

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vilsera hængelampe i hvid med trædetalje

649 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vilsera hængelampe i hvid med trædetalje:

Hvid metalophængslampe Vilsera med smukke trædetaljer Skandinavisk flair bevæger sig ind i et køkken eller spisestue med Vilsera hængelampen. Den mathvide lampe med sin smukt formede skærm har en dekorativ detalje lavet af let træ i den øverste ende af skyggen. Vilsera pendel er perfekt til brug i køkkener eller spisestuer, hvor den belyser borde eller borde med lys, der skinner direkte nedad. For at belyse lange borde eller spiseborde kan der installeres to eller tre lys.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 59 % Lindby Timasia hængelampe, 3 lyskilder, lang

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Timasia hængelampe, 3 lyskilder, lang

649 kr. 1599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Timasia hængelampe, 3 lyskilder, lang:

Timasia pendellampe til spisestuen med tre skærme, arrangeret i en langstrakt form Timasia er en pendellampe, der kan placeres godt over et spisebord for at skabe belysning af et stort område der. Her er der i alt tre nuancer arrangeret i en række, som alle består af glas og metal og dermed har et to-komponent-look, der virker stilfuldt og sammenhængende. Det røggrå cylinderformede glas bidrager til et behageligt lysbillede og suppleres flot af buret af jern, der passer rundt om skærmen som en individuel struktur. Da der er i alt tre nuancer i række her, kan Timasia bruges til at skabe et tilstrækkeligt stærkt lys til at belyse bordområdet tilstrækkeligt. Mange spisestuer i moderne stil nyder godt af at være udstyret med denne pendel lampe, som er en elegant tilføjelse til boligen...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Gereon hængelampe af metal

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Gereon hængelampe af metal

399 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Gereon hængelampe af metal:

Sort pendellampe Gereon med metalskærm, hvid indvendigt Ligesom baldakin skyggen af Gereon-hængelampen malet i mat sort, mens indersiden er malet i strålende hvid for effektivt at reflektere lyset fra lampen. Den enkle lampe skiller sig ud med sit tidløse design og kan bruges hvor som helst, det være sig i køkkenet eller i spisestuen. Den kuppellignende lampeskærm huser en E27- fatning, der kan udstyres med enhver form for lyskilde, fra konventionelle glødelamper til moderne LED-lamper, der fås i en bred vifte af lysfarver, så den perfekte belysning kan vælges afhængigt af placeringen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 61 % Lindby Taspira hængelampe af vikkeflet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Taspira hængelampe af vikkeflet

999 kr. 2599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Taspira hængelampe af vikkeflet:

Taspira pendellampe i et fantasifuldt design lavet af naturligt fletværk Taspira pendellampen overbeviser på hele linjen med sit fantasifulde design, der kombinerer robust stål med naturlige elementer. Loftarmaturet i stål er designet i mat sort og danner en stilfuld kontrast til de tre usædvanlige lampeskærme, som er i forgrunden i designet. De er lavet af et naturligt fletværk og har form som skaller, hvilket er meget usædvanligt og fascinerende på samme tid. Denne naturlige lampe ser rigtig godt ud over et spisebord eller også over en køkkenbordskasse og vil med garanti tiltrække nysgerrige blikke.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Jorin hængelampe, grå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jorin hængelampe, grå

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jorin hængelampe, grå:

Perfekt bordbelysning - Jorin hængelampe med stofskærme Den moderne hængelampe Jorin er perfekt over et langt spisebord. Den består af et stel i mat nikkel og fire lyskilder, der hænger ved siden af hinanden i form af små lampeskærme af stof. De gemmer hver især på en E14-fatning, der kan udstyres med den lyskilde, du foretrækker. For en optimal belysning kan du desuden højdejustere lampen via en enkel mekanisme, der indstiller ophænget fra 95 cm til 150 cm.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Pilarion hængelampe, 1 lyskilde, 25 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Pilarion hængelampe, 1 lyskilde, 25 cm

599 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Pilarion hængelampe, 1 lyskilde, 25 cm:

Pilarion pendellampe i grantræ med frit udsyn til brændpunktet Pilarion er et enkelt, men meget elegant pendelarmatur, der bliver et blikfang på loftet, selv når det ikke er i brug. Den har et lille, rundt loftsophæng af sort stål og et filigran ophæng. I forgrunden af konceptet står imidlertid lampeskærmen af grantræ, som med sine stivere giver frit udsyn til brændpunktet. Derfor skal den lyskilde, der skal anvendes, være tilsvarende dekorativ og fuldende dette armaturs design.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Narisara hængelampe i bjælkeform, 3 lk.

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Narisara hængelampe i bjælkeform, 3 lk.

1.299 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Narisara hængelampe i bjælkeform, 3 lk.:

Tre-lampe Narisara bar pendelarmatur med sort-gyldne skærme i flad kuppelform Narisara gør sig rigtig godt over en bordskåner eller et bord i spisestuen. Lyset fra pendellampen kan beskrives som særligt hyggeligt, fordi hver enkelt skærm indeni er farvet gyldent og udstråler lyset nedad på en varm og hyggelig måde. Desuden er der et dæksel over hver lampe, som afbøjer lyset og kun lader det slippe indirekte ud. Derfor skinner lyset fra Narisara pendellampen helt uden blænding og med smuk blødhed. Visuelt er armaturet et meget elegant belysningselement, der er helt stilfuldt og dermed skaber en særlig atmosfære i spise- og opholdsstuen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Grisela hængelampe, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Grisela hængelampe, 4 lyskilder

999 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Grisela hængelampe, 4 lyskilder:

pendellampe Grisela af metal i sort med smukke suspension Hængelampen Grisela med fire flammer er ikke kun en lyskilde, men også en hængende hylde, hvor mindre dekorative genstande kan opstilles. Den passer i en moderne spisestue såvel som i køkkenet over en madlavningsø eller disk og kan f.eks. Udstyres med små urtepotter eller krydderikrukker. Lampens stel er lavet af mattsortmalet stål, der i kombination med det lineære design sikrer et moderne look. Ophænget på fire stålkabler forbedrer det moderne touch. Hængelampen Grisela leveres med to ophængssæt - en i sort og en i gennemsigtig. Rettet nedad er lampen udstyret med fire E27-stik, hvor lyskilderne er frit synlige. Et meget flot udseende skabes, når dekorative lyskilder - f.eks. Energieffektive og langvarige LED-lamper med klart eller let tonet glas og glødetrådoptik - vælges.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Lindby Narisara hængelampe, sort-guld, 1 lk. 30 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Narisara hængelampe, sort-guld, 1 lk. 30 cm

549 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Narisara hængelampe, sort-guld, 1 lk. 30 cm:

Enkelt lys pendel lampe Narisara med sort kuppel skærm, gyldne indvendig Dette pendellysarmatur er meget velegnet til montering i opholds- og soveområder og står altid for et særligt hyggeligt lys. På den ene side skyldes det den gyldne inderside af den ellers sorte skygge, og på den anden side skyldes det det ekstra udstyr med en sort kuppelskærm under lyskilden. Lyset er ikke direkte synligt og overbeviser med varme lysrefleksioner, som opstår, når lyset rammer den gyldne baggrund. Meget smuk til et bord i stuen!

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Lindby Deandre hængelampe, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Deandre hængelampe, 4 lyskilder

1.499 kr. 2699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Deandre hængelampe, 4 lyskilder:

Fire-lys Deandre pendellampe i et aflangt design med skærme i bur af sand-sort stål Hvis du leder efter en markant pendellampe, vil Deandre ikke skuffe dig. Den aflange pendellampe består af et loftsophæng, der sidder vandret på loftet og bærer fire lampeskærme. Disse skærme har et særligt burdesign og kan udstyres med passende lyskilder. Det genererede lys brydes af de smalle stivere, og der opstår et behageligt lysspil, som fordeler sig i rummet og skaber en harmonisk stemning. Deandre pendellampen er ideel til montering i en spisestue eller en stue og sætter markante accenter i indretningen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Vironi hængelampe, 3 lk, sort, grå hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vironi hængelampe, 3 lk, sort, grå hvid

599 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vironi hængelampe, 3 lk, sort, grå hvid:

Sort og hvid Vironi pendellampe med bundtede hængende lampeskærme af tekstil Vironi pendellampen fanger straks øjet med sit individuelle og elegante design. De tre lampeskærme er lavet af tekstil og har en klassisk cylindrisk form. De hænger bundtet ned fra loftet og udsender lyset sidelæns uden at blænde omgivelserne. Farvekontrasten mellem sort og hvid har en meget stilfuld effekt, hvilket gør dette armatur til et blikfang, selv når det er slukket.

  Farve
 • Grå
 • Hvid
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Asya hængelampe, 4 lyskilder, træ, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Asya hængelampe, 4 lyskilder, træ, sort

999 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Asya hængelampe, 4 lyskilder, træ, sort:

Asya hængende lampe i landhus look lavet af sort jern og eg Asya-hængelampen præsenterer sig selvtillid i et rustikt design og spreder en attraktiv herregårdstil inden for det indre. To kæder er fastgjort til et langstrakt loftsbeslag , hvortil en træbjælke er fastgjort vandret. Der er fire skruestikfastgørelser på denne bjælke, der hver har en fatning, hvor en tilsvarende lampe kan indsættes. I dette tilfælde er glødelamper ideelle til det specielle noget og giver lampen et endnu mere imponerende udseende. Asya-hængelampens solide udseende pryder hvert rum og giver det noget helt specielt. Det spændende design tiltrækker mange nysgerrige blikke.

  Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Lindby Kiriya hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kiriya hængelampe, 1 lyskilde

299 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kiriya hængelampe, 1 lyskilde:

Moderne pendellampe Kiriya med en lampeskærm i gitteroptik Pendellampen Kiriya har et lille, rundt loftsophæng af gummitræ, hvorfra der hænger et sort tekstilkabel ned. På kablet er der fastgjort en cylindrisk lampeskærm, der er udformet som et gitter. Dette har den effekt, at lyset delvist trænger ind gennem skyggen og skaber smukke accenter på væggene. Dette enkle og specielle armatur kan integreres i forskellige interiører og passer ind i forskellige indretningsstile.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Morlin hængelampe, 5 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Morlin hængelampe, 5 lyskilder

799 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Morlin hængelampe, 5 lyskilder:

Slående hængende lampe Morlin med fem lampeskærme i buroptik Ophængslampen Morlin tiltrækker ubesværet alles opmærksomhed ved hjælp af sit slående udseende. Det er lavet af fyrretræ og mørkt stål, hvilket yderligere understreger dets solide udseende. På ophænget sidder en langstrakt stiver, hvorpå fem lampeskærme er opstillet og ligner bure. Denne buroptik skaber et spændende legespil fra den belysning, der genereres af de belysningsstoffer, der skal bruges. Ophængslampen Morlin har fem lamper og garanterer således pålidelig og vidvinkelbelysning, så selv de mørkeste hjørner i et rum belyses. Deres slående udseende gør dem til en værdifuld dekorationsgenstand og afrunder indretningen velvilligt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Firano hængelampe af glas, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Firano hængelampe af glas, 1 lyskilde

349 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Firano hængelampe af glas, 1 lyskilde:

Enkelt-lys vedhæng lampe Firano med en glas lampeskærm Firano er en stilfuld vedhængslampe, der præsenterer sig i en enkelt flammeversion. Det runde loftsarmatur var lavet af mørkt stål. Der er fastgjort et tekstilkabel til den, som ender i en kugleformet lampeskærm af glas. Da lampeskærmen er gennemsigtig, kan lyset udfolde sig uhindret i hele rummet. Her er dekorative lamper ideelt anvendt, som understreger armaturets særlige karakter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Lindby Dorte hængelampe af træ og beton

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Dorte hængelampe af træ og beton

1.199 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Dorte hængelampe af træ og beton:

Ophængslampe Dorte med træelementer og fem betonskærme Dorte-hængelampen med fem lygter er præsenteret i en meget speciel kombination af materialer: dens baldakin og stangen, hvor lampernes kabler kan vikles rundt for at variere ophænget, er lavet af fyrretræ med en antik udseende og de fem smukt designede nuancer er lavet af betondesign og har en grå overflade. Hængelampen kan fastgøres særligt godt over et spisebord, hvorved ophængningen af hver skærm kan varieres individuelt og således kan optisk designes forskelligt til enhver tid.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % Lindby Tsomo hængelampe, stof, Ø 40 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tsomo hængelampe, stof, Ø 40 cm

699 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tsomo hængelampe, stof, Ø 40 cm:

Tsomo - en attraktiv pendel til indendørs brug i et spændende farveskemaDette formfuldendte armatur får dit interiør til at skinne. Lyset kan dæmpes med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke), så det passer til dit humør. Lampen viser sig i en fremragende stil og integrerer sig på en fantastisk måde i dit rum. Den kombinerer alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der definerer Lindby-mærket. Loftslampen er i farverne sort og guld. Den skaber en behagelig atmosfære og sætter smukt scenen for din boligindretning. Lampen er tilpasset til at tage lyskilder med en E27-fatning. Dit interiør vil blive beriget af denne lampe, som hurtigt har fundet den rette plads. Skab et tiltalende lysspil i dit hjem med lampen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 19 % Lindby Heleska hængelampe, glaskugler, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heleska hængelampe, glaskugler, 3 lyskilder

1.699 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heleska hængelampe, glaskugler, 3 lyskilder:

Speciel pendel Heleska med kugleformede skærme af opalglasDenne smukke pendel scorer med sine slående smukke skærme, som er designet i en kugleform og hver har en anden størrelse. Loftsarmaturet har et neutralt design i trendy nikkel, og ophænget er filigranagtigt og næsten usynligt. Heleska-pendlen ser særligt godt ud i stuen eller over et spisebord og oplyser dette område godt. Lyset afgives jævnt i alle retninger, fordi de opalhvide skærme af sfærisk glas sikrer en blændfri og homogen belysning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Lindby Firano hængelampe af glas 3 lyskilder, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Firano hængelampe af glas 3 lyskilder, rund

1.099 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Firano hængelampe af glas 3 lyskilder, rund:

Firano pendellampe med tre lamper og et rundt loftsarmatur af mørkt stål Firano pendellampen kommer i en version med tre lamper og imponerer med sit moderne design. Det interessante materialemix af mørkt stål og gennemsigtigt glas ser elegant og indbydende ud. Denne smukke lampe kan kombineres vidunderligt med moderne indretningsstile og giver et stilfuldt indtryk på loftet, selv når den er slukket.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Matvi hængelampe Ø 40 cm af bambus

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Matvi hængelampe Ø 40 cm af bambus

399 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Matvi hængelampe Ø 40 cm af bambus:

Matvi-pendlen er lavet af bambus og er perfekt til at skabe en vis landlig flair indendørsDenne velformede lampe gør en god figur i ethvert hjem. Lyset kan dæmpes efter eget ønske med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Lampens smukke udseende passer perfekt ind i dit interiør, samtidig med at den giver et behageligt lys, der skaber en god atmosfære. Attraktivt design og en fremragende boligfølelse kendetegner dette armatur fra Lindby. Loftslampen er optimeret til brug af pærer med en E27-sokkel. Loftslampen i træfarver giver et flot look og tilføjer atmosfære til dine opholdsrum. Den passer effektivt ind i din eksisterende indretningsstil og kan ikke kun fungere som belysning, men også være en vidunderlig dekoration. Giv dit hjem en endnu mere hjemlig stemning med denne pendel.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Avalyn hængelampe, hvid, satineret nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Avalyn hængelampe, hvid, satineret nikkel

1.299 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Avalyn hængelampe, hvid, satineret nikkel:

Avalyn hængelampe til spisestuen med 6 lyskilder og hvide glaskugler i to forskellige størrelser Avalyn er en rigtig flot lyskilde til spisestuen, der byder på en god grundlæggende lysstyrke til belysning af spisebordet. Desuden er den opalhvide overflade den bedste garant for et blødt og behageligt lys, da der ikke dannes blændinger. Stellet er en smule bølget, og de seks kugleformede glasskærm er monteret på stellet i to forskellige størrelser. Ideel til en moderne indretning!

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Noana hængelampe, glaskugle, opal

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Noana hængelampe, glaskugle, opal

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Noana hængelampe, glaskugle, opal:

Elegant hængelampe Noana med en kugleformet lampeskærm af glas Hængelampen Noana overbeviser med sin elegante og solide karakter. Den består af en slank ophængning af stål, i hvis ende der hænger en kugleformet lampeskærm af opalglas. En E27-pære kan sættes ind i indersiden af denne skærm, som giver det nødvendige lys. Den kontrasterende farvekombination af opalhvid og gammel messing skaber et attraktivt helhedsbillede og fuldender det smarte design af Noana pendellampen. Den passer særligt godt ind i en stue eller spisestue og finder sin perfekte plads over f.eks. et spisebord.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Borys hængelampe Ø 55 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Borys hængelampe Ø 55 cm

399 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Borys hængelampe Ø 55 cm:

Borys pendellampe med markant tangskærmDenne lampe sætter flotte lysakcenter og giver din indretning det helt rigtige. Pendellampen overbeviser med sit fremragende design, som effektivt tilpasser sig ethvert interiør. En dæmpningsfunktion gør det muligt at regulere lysstyrken individuelt med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Pendellampen er designet til brug af pærer med en E27-sokkel. Med sit smukke design passer den flotte lampe perfekt ind i dit hjem og skaber en behagelig atmosfære. Interiørlampen er i Lindby-mærkekvalitet og giver et attraktivt design og en fremragende følelse af at bo. Loftslampen i en træfarvet tone er en stilfuld måde at få dine rum til at skinne på og derfor et godt valg. Lampens attraktive lyseffekt skaber en hjemlig atmosfære at føle sig godt tilpas i.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Lindby Bitana hængelampe, 5 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Bitana hængelampe, 5 lyskilder

699 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Bitana hængelampe, 5 lyskilder:

Slående hængende lampe Bitana med forskellige lampeskærme i buroptik Pendellampen Bitana skiller sig ud på grund af dens spændende og forskelligartede udseende. Den består af en langstrakt stiver, hvortil der er fastgjort fem stålskærme, hvis udseende minder om bure. Ved at bruge den rigtige lyskilde er omfattende belysning garanteret, og hullerne i burstiverne skaber et interessant lysspil. Farvekombinationen af træ og sort giver den en attraktiv kontrast og harmoniserer dens overordnede udseende. Vedhængslampen Bitana kan let integreres i moderne indretningsstil takket være dens slående eller moderne design og skærer en fin figur, især i stuer eller spisestuer. Deres imponerende størrelse gør dem til et blikfang og omdanner hvert værelse til noget særligt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Lindby Omina hængelampe, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Omina hængelampe, krom

649 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Omina hængelampe, krom:

Kromfarvet ophængslampe Omina med kædeophæng Omina pendellampe imponerer med sit dekorative udseende og en speciel lampeskærm i form af en kugle. Skærmen består af et akrylbånd, der kreativt snor sig omkring de fem brændere og kun gør dem synlige for seeren i begrænset omfang. Kædeophænget afrunder det moderne look på denne lampe og gør den til et højdepunkt i stuen eller spisepladsen. Hvis der findes en almindelig vægdæmper, og der kan dæmpes lamper, kan Omina reguleres i lysstyrken efter dine egne ønsker.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Lindby Venora hængelampe 1 lyskilde Ø 40 cm buet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Venora hængelampe 1 lyskilde Ø 40 cm buet

599 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Venora hængelampe 1 lyskilde Ø 40 cm buet:

Perfekt til stuen eller spisestuen - den markante Venora-pendel Denne lampe sætter flotte lysakcenter og giver din indretning et særligt præg. Alle Lindby-mærkets kvaliteter og højdepunkter er samlet i denne lampe. Det flotte look giver mange muligheder for brug og kombination og kan integreres effektivt i din bolig. Armaturet kan integreres godt i din indretningsstil og skaber en behagelig atmosfære der. Lampen i træ og sort er ideel til at supplere designet i ethvert område. Med denne hængelampe kan du yderligere forskønne udseendet af dine fire vægge.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 13 % Lindby Heleska hængelampe, 5 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heleska hængelampe, 5 lyskilder

1.899 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heleska hængelampe, 5 lyskilder:

Heleska pendel med fem pærer med sfæriske glasskærme Heleska pendlen er i et slående smukt design. Det scorer med en neutralt designet baldakin lavet af metal, der er blevet belagt med en overfladefinish i nikkel. Filigran-suspensionen er næppe mærkbar og ser næsten usynlig ud. I forgrunden er de fem sfæriske lampeskærme lavet af opal-satinglas. Disse flyder næsten som en sky fra loftet og bringer således en vis lethed og elegance ind i interiøret.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Elainy hængelampe i burdesign, 5 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Elainy hængelampe i burdesign, 5 lyskilder

1.399 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Elainy hængelampe i burdesign, 5 lyskilder:

Fem-lampe vedhæng lampe Elainy med bur skærme på den lange træelement Med fem åbne burskærme lavet af smalle metalstænger og et langt element af eukalyptustræ præsenterer Elainy pendellampen sig selv, som er perfekt til at belyse et spisebord, en køkkenbordsplade eller også området omkring sidegruppen i stuen. Lampen ser særlig effektiv og dekorativ ud, når den er udstyret med glødelamper. Ophængningen af hver af de fem nuancer kan varieres fleksibelt ved at sno kablet mere eller mindre ofte rundt om det lange træ.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Justinos hængelampe, 3 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Justinos hængelampe, 3 lyskilder, sort

1.099 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Justinos hængelampe, 3 lyskilder, sort:

Markant pendellampe Justinos af mat sort jern Justinos er ikke kun en pålidelig pendellampe, men også et attraktivt dekorativt element. Den består af jern, som er holdt i en elegant mat sort farve. Tre lampeskærme er fastgjort til det aflange loftsarmatur, hvis udseende minder om bure. Stikkontakterne, som er placeret bag stræben, kan udstyres med passende lamper, hvis lys brydes af burene. Justinos finder sin perfekte plads i en stue eller et soveværelse og sætter attraktive accenter i indretningen.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Durbis hængelampe, håndfarvet, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Durbis hængelampe, håndfarvet, 4 lyskilder

1.299 kr. 1699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Durbis hængelampe, håndfarvet, 4 lyskilder:

Firelys pendel Durbis med håndfarvede metalskærme Durbis er en fire-lys pendel lampe med en kombination af håndfarvede metalskærme i mørkegrå og et langt træelement. De brede skærme er udstyret med E27-fatninger, som kan monteres med alle slags pærer, og som lader lyset stråle nedad udelukkende i en bred vinkel, så et bord eller en disk kan belyses perfekt med armaturet. Ophængningen af de enkelte skygger kan udformes fleksibelt ved at sno kablet mere eller mindre ofte rundt om det lange træelement.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Sanad hængelampe, sort, 9 lyskilder, aflang

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sanad hængelampe, sort, 9 lyskilder, aflang

1.599 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sanad hængelampe, sort, 9 lyskilder, aflang:

Ni-lys stål pendellampe Sanad i moderne design Den elegante hængelampe Sanad forvandler ethvert rum til noget helt særligt. I alt ni lampeskærme sidder på en langstrakt loftsophæng. Fem af dem hænger på smalle ophæng og mellem dem er de resterende fire fastgjort direkte til loftsophænget. Der kan sættes en GU10-lampe i hver af skærmene for at skabe den rette belysning. Den rolige farve i sort giver Sanad pendellampen et elegant udseende, der sætter harmoniske accenter på flade lofter. Dens brede yderside garanterer en omfattende belysning, og dens moderne design integreres ubesværet i en bred vifte af indretningsstile.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Dolcin hængelampe med Mesh-skærme, 3 lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Dolcin hængelampe med Mesh-skærme, 3 lk

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Dolcin hængelampe med Mesh-skærme, 3 lk:

Dolcin vedhængslampe med tre netskærme og træelement Træ og metal er harmonisk kombineret i Dolcin pendellampen med tre lamper. Ligesom baldakinen er metalnetskærmene designet i mat sort. De hænger individuelt på tekstilbeklædte kabler fra det lange træelement og kan justeres i deres ophæng ved at vikle kablerne rundt om træet. Lyskilderne i skærmene er frit synlige, så dekorative lamper i glødelook eller tonede lyskilder er særligt velegnede til montering i fatningerne.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Rosalea hængelampe, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rosalea hængelampe, messing

599 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rosalea hængelampe, messing:

Messingfarvet Rosalea pendellampe med slående burskærmFå fremragende lysforhold og en hyggelig atmosfære i dit hjem med den formskønne Rosalea pendellampe. Lampen giver dig mulighed for at regulere lysstyrken med en ekstern lysdæmper efter dine ønsker, har en E27-fatning og ved, hvordan man overbeviser med kvaliteten af det anvendte stål. Lampen i moderne design passer perfekt i din spisestue, stue eller soveværelse. Med denne lampe vælger du en gennemprøvet mærkevarekvalitet fra Lindby. Rosalea-modellen fås i farverne sort og messing og kan også fungere som et dekorativt element, når den er slukket.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Maivi hængelampe, metal, bur, blå 40 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Maivi hængelampe, metal, bur, blå 40 cm

499 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Maivi hængelampe, metal, bur, blå 40 cm:

Moderne pendellampe Maivi i blå farve - lavet af jernDenne formfuldendte lampe får dit interiør til at skinne. En dæmpningsfunktion giver dig mulighed for at justere lysstyrken individuelt ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Armaturets smukke design giver mange muligheder for brug og kombination og kan integreres perfekt i dit moderne interiør. Armaturet er lavet af jern og er tilpasset til pærer med en E27-sokkel. Lad dig overbevise af den fremragende kvalitet og det vellykkede design fra Lindby-mærket. Uanset i hvilket rum den er installeret, vil den blå lampe tilføje et fantastisk touch til ethvert boligareal. Den er fremragende til perfekt at supplere udseendet af dine opholdsrum. Understreg den tiltalende atmosfære på dine fire vægge med denne lampe.

  Farve
 • Blå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 60 % Lindby Karidotta hængelampe af stål, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Karidotta hængelampe af stål, 1 lyskilde

299 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Karidotta hængelampe af stål, 1 lyskilde:

Enkelt-lys vedhængslampe Karidotta lavet af stål Karidotta pendellampen har et mørkt look. Den er fremstillet udelukkende af stål og har et særpræget design. Den sorte overfladebehandling ser moderne og elegant ud. Lampeskærmens mange stivere skaber et særligt lys- og skyggespil i rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Lawenta hængelampe med træskærme

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lawenta hængelampe med træskærme

999 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lawenta hængelampe med træskærme:

Hængelampe Lawenta med tre lampeskærme af træ Hængelampen Lawenta præsenterer sig selv i et usædvanligt udseende. Den har et aflangt loftsophæng af sort stål, hvortil der er fastgjort tre tekstilkabler. Lampeskærmene er overdådigt designet og lavet af træ. Denne lampe ser godt ud over et spisebord eller en bordplade og sætter hyggelige accenter i rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Savoli hængelampe, lang, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Savoli hængelampe, lang, sort

899 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Savoli hængelampe, lang, sort:

Moderne hængelampe Savoli med seks fleksible lyskilder Hængelampen Savoli imponerer med sit minimalistiske design og på trods af alt sit karakteristiske design. Armaturets design blev udført med reduceret detalje, således at ophænget mere er en almindelig og den langstrakte stålbjælke, som de seks lyskilder er knyttet til, har en funktionel karakter. Lampeskærmene er cylindrisk formede og udsender deres lys direkte nedad. De kan dog ændres i deres position, hvis det er nødvendigt, og dermed tilpasse lysdesignet i rummet til dine egne behov. Savoli er en stilfuld lyskilde over et bord eller spisebord.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Lindby Rabia hængelampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rabia hængelampe

349 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rabia hængelampe:

Hængelampe Rabia i et spændende design med hampetov Rabia-hængelampen er den perfekte følgesvend, når det gælder belysning af en stue eller spisestue. Din lampeskærm hængende fra et reb lavet af hampetov og fastgjort med et loftsbeslag i loftet. Skærmen er lavet af stål, og dens form minder om et bur, der omgiver lyskilden, der skal bruges. Det genererede lys brydes af buroptikken, og der skabes et spændende legespil. Rabia-hængelampen er ikke kun en pålidelig lyskilde, der spreder det rigtige humør. På grund af dets slående udseende er det også en interessant dekorativ genstand. Det giver hvert værelse det bestemt noget og er den ægte blikfang på grund af dets rustikke udseende.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 56 % Lindby Chava hængelampe, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Chava hængelampe, 2 lyskilder

1.099 kr. 2499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Chava hængelampe, 2 lyskilder:

Chava pendellampe med to lys med hvide lampeskærme og langstrakt træelement Chava pendellampen er en langstrakt lampe i et diskret design. Den består af et aflangt træelement, der bærer to cylindriske lampeskærme. Skærmene er lavet af hvidt tekstil og giver lampen et diskret udseende. Hvis armaturet er udstyret med en passende lyskilde, skaber de matte skyggevægge en sideværts blændfri belysning, som bl.a. gør sig godt i en stue. Den rummelige Chava pendellampe passer perfekt over et bord og skaber den rette atmosfære.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Lindby Rozalie hængelampe, lygte, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rozalie hængelampe, lygte, sort

1.199 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rozalie hængelampe, lygte, sort:

Rozalie pendellampe i vintage-look med sort stel og klart glas med boblestruktur Rozalie imponerer med et nostalgisk look og minder som pendellampe helt igennem om en klassisk lygte. Stellet er fremstillet af sort metal, og glasindsatsen er klar med dekorative luftbobler. De påvirker ikke kun lampens look, men også selve lysskæret. Effektive LED-pærer i et rustikt look hhv. med filamentteknik passer rigtig godt til denne lampe, for de minder rent visuelt mest om klassiske glødepærer.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Lavinja hængelampe i vifte-look

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lavinja hængelampe i vifte-look

599 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lavinja hængelampe i vifte-look:

Hængelampen Lavinja i en spændende formOptisk ser hængelampen med de mange udfoldede plastelementer i hvid meget elegant ud og minder også lidt om den skandinaviske boligstil. Selv hvis man vælger den iøjnefaldende varmhvide farvetemperatur, får man et meget smukt lysbillede, der virker absolut hjemligt og giver mere hygge. Den kan udstyres med passende lyskilder og er velegnet til at belyse en stue eller spisestue.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 55 % Lindby Alomira hængelampe, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Alomira hængelampe, nikkel

399 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Alomira hængelampe, nikkel:

Lys pendellampe Alomira - udstyret med en trækkontakt Pendellampen Alomira har en cylinderformet skærm af hvidt tekstil, som kan integreres vidunderligt i forskellige stilarter og farvekoncepter. Den fordeler lyset blidt og jævnt i rummet og skaber en hyggelig atmosfære. Under skærmen er der tre E27-udtag, som giver god belysning. Derfor er dette armatur særligt velegnet til opholds- og spisestuer. Den integrerede trækafbryder giver Alomira et nostalgisk præg, der også kan harmonere med moderne stilarter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 5 % Lindby Amilia hængelampe, kulørte skærme, 5 lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amilia hængelampe, kulørte skærme, 5 lk

1.599 kr. 1699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amilia hængelampe, kulørte skærme, 5 lk:

Pendellampe Amilia med fem lamper og forskellige farvede tekstilskærme Amilia pendellampen bliver en iøjnefaldende lyskilde over spisebordet eller i sofahjørnet takket være de fem farverige tekstilfarver i rød, sort, grøn og gul. Disse hænger fra træstangen med tekstilbeklædte kabler, hvorved ophængningen kan varieres i sin ophængning ved at vikle kablerne rundt om træet. Det farverige armatur bringer pift ind i rummet og giver en behagelig belysning, da skærmene dæmper lyset, men lader det stråle uhindret nedad gennem åbningen, så bordet er behageligt lyst oplyst. Belysningen kan udstyres med valgfrie pærer med E27-sokkel og kan justeres efter personlige præferencer med hensyn til lysstyrke afhængigt af valg af pære.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Lindby Kravos hængelampe, 4 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kravos hængelampe, 4 lyskilder, sort

649 kr. 799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kravos hængelampe, 4 lyskilder, sort:

Fire-flamme Kravos pendellampe lavet af mat sort metal Både baldakin med fastgjort metalstang, de fire stikkontakter og de tekstilbelagte kabler til Kravos hængelampe var designet i sort. Pendellampen med fire flammer er meget velegnet til at belyse et langstrakt bord eller en tæller, og dens udseende kan varieres ved at vælge lyskilden. De fire stikkontakter kan udstyres med alle typer lyskilder med en E27-base. Dekorative LED-lamper med klare glaspærer og glødetrådoptik anbefales. Disse fås i en lang række forskellige former og også i forskellige lyse farver, så ikke kun udseendet, men også lampens optik kan designes efter dine ønsker. En lang levetid og energibesparende belysning er yderligere punkter, der taler for brug af LED-lyskilder.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Lindby Fabronia hængelampe, gitter, glaskugle

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Fabronia hængelampe, gitter, glaskugle

1.299 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Fabronia hængelampe, gitter, glaskugle:

Elegant Fabronia hængelampe med asymmetrisk gitterskærm og opalhvid glaskugle Fabronia er et rigtig flot blikfang, der kommer til sin ret i moderne indretninger. Faktisk består hængelampen af to skærme, og ikke kun en. Det ydre element danner et gitter i en rund, asymmetrisk form med smalle stivere med en sort finish, mens der sidder endnu en kugle med hvidt glas lige over lyskilden, som ikke kun gør lyset særlig behageligt og blidt, men også er en markant del af det samlede look. Hængelampen er velegnet til mange formål og kan også bruges som bordbelysning i stuen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Dolcin hængelampe med Mesh-skærme, 5 lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Dolcin hængelampe med Mesh-skærme, 5 lk

1.299 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Dolcin hængelampe med Mesh-skærme, 5 lk:

Dolcin vedhængslampe med fem metalnetskærme og træelement Dolcin pendellampen med fem lamper er absolut trendy på grund af kombinationen af træ og metal og det smukke design. Skærmene er lavet af fint metalnet og er ligesom baldakinen og stikkontakterne i mat sort. Skærmene hænger i sorte tekstilkabler fra en træstang af eukalyptustræ, hvor ophængningen kan være fleksibel ved at vikle kablet rundt om stangen. Designet er særligt smukt, når der anvendes glødelamper som belysningsmateriale.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 43 % Lindby Trebale hængelampe, sort, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Trebale hængelampe, sort, 3 lyskilder

1.299 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Trebale hængelampe, sort, 3 lyskilder:

Tre-lampet Trebale-pendel i metal og eukalyptustræDen tre-lampede Trebale-pendel er yderst dekorativ og fleksibel på grund af kombinationen af matsortlakeret metal og eukalyptustræsdetaljer på den ene side og på den anden side på grund af ophænget, som kan varieres i højden ved at vikle skærmene med deres kabler omkring træstangen og dermed også kan hænges op på forskellige måder.Med Trebale-pendlen kan for eksempel bordet i spisestuen eller disken i køkkenet oplyses - og takket være muligheden for at montere lamper efter eget valg er den også meget energieffektiv med moderne og langtidsholdbare LED-lamper.Trebale-pendlen er et naturprodukt, så der kan være afvigelser mellem produktfotoet og artiklen.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 48 % Lindby Caliya hængelampe, 9 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Caliya hængelampe, 9 lyskilder

1.699 kr. 3299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Caliya hængelampe, 9 lyskilder:

Ni-flamme ophængslampe Caliya med et ekstraordinært design Hængelampen er en ægte blikfang primært på grund af dens slående udseende. Den består af mange små, spiralformede elementer, der blev fastgjort i en cirkel, så der oprettes en rund lampeskærm. Der er uregelmæssige huller mellem lampeskærmens individuelle sløjfeformede komponenter, så du hurtigt kan se de belysningsartikler, der skal bruges, og skabe et interessant lysspil. Men også gennem lampeskærmens livlige arrangerede partikler reflekteres lyset i adskillige retninger, og resultatet er et spændende syn. Ophængslampen Caliya er velegnet til dem, der stræber efter en meget speciel belysning. Ud over det usædvanlige design, skiller dets kromfarveskema sig også virkelig ud. Det er især velegnet til en attraktiv dekoration af stuer eller spisestuer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Colten hængelampe, 4 lyskilder, sort, guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Colten hængelampe, 4 lyskilder, sort, guld

1.499 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Colten hængelampe, 4 lyskilder, sort, guld:

Fire-lys designer bar pendel Colten med spiralformede skærme i sort og guld Colten er en flot lysdispenser til opholds- og spiseområdet i aflang form, som har en bjælke, hvorpå der er fastgjort i alt fire skærme i spiralform, som er fremstillet i jern og er designet i to farver, for de er designet i mat sort udvendigt, mens indersiden er tonet guld og dermed ikke kun forfiner udseendet, men også beriger lysbilledet med en varmere tone, fordi lyset reflekteres så hyggeligt. Spiralen er også drejet med meget store intervaller i hvert enkelt tilfælde, og derfor er der et klart syn af lyskilden. For at få det til at se dekorativt og passende ud, bør der helst anvendes lamper med glaspærer, som det er tilfældet med glødelamper eller rustikke lamper, der er modelleret på klassiske glødelamper. Ved spisebordet skaber det fire-lampe pendelarmatur med sin langstrakte stråle helt sikkert en smuk atmosfære og indbyder til at føle sig godt tilpas og blive hængende og nyde måltider og samtaler sammen. Dette pendellysarmatur kan også monteres langt over en bordplade og scorer med det helt særlige.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Rangina hængelampe, kobber, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rangina hængelampe, kobber, 3 lyskilder

1.899 kr. 2399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rangina hængelampe, kobber, 3 lyskilder:

Skab et hyggeligt lysskær med hængelampen Rangina, der skinner i kobber Rangina er en meget iøjnefaldende lyskilde til moderne spisestuer, som fremhæves af en flot finish af kobber. Rent faktisk er de kugleformede skærme todelte: Foroven stråler de i kobberfarve og forneden går hver skærm over i hvidt glas. Det gør det muligt at skabe en meget blid fordeling af lysskæret, så man opnår en hyggelig lyseffekt. Det er meget populært over spisebordet, for her drejer det sig sjældent bare om et sted hvor man indtager næring. Det er derimod for det meste et sted der også altid omfatter en social komponent. Her mødes mennesker - familiemedlemmer eller venner - og taler om livet, mens de nyder et måltid sammen. På den måde spiller en hyggelig belysning ved spisebordet altid en særlig rolle, så du kan føle dig godt tilpas og har lyst til at blive længere.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Temari hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Temari hængelampe, 3 lyskilder

999 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Temari hængelampe, 3 lyskilder:

Røgglasophængslampe Temari med tre lyskilder Temari er en attraktiv pendellampe, der imponerer med sin trendy form i klassisk sort og røget grå. Det kombinerer stål og glas til en vellykket blanding af materialer, der kan ses både i spisestuen og over en moderne bord. De tre lampeskærme af røget glas ser særligt smukke ud, som gør det muligt for lyset at passere igennem og dermed skabe en unik atmosfære. Kablingen er lavet af tekstil og supplerer dette overordnede koncept korrekt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Tojaka hængelampe af træ, 32 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tojaka hængelampe af træ, 32 cm

899 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tojaka hængelampe af træ, 32 cm:

Tojaka vedhængslampe lavet af grantræ i et usædvanligt design Pendellampen Tojaka kombinerer forskellige materialer til et karakteristisk design. Dens loftsarmatur var lavet af brændt stål, mens ophængningen var kunstfærdigt lavet af et robust reb. Den fremspringende lampeskærm består af adskillige gran træben, som giver lyset mulighed for at stråle betinget udad. Dette armatur passer bedst sammen med dekorative lyskilder, der visuelt supplerer det overordnede koncept.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 65 % Lindby Paridimo hængelampe af stål, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Paridimo hængelampe af stål, 3 lyskilder

749 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Paridimo hængelampe af stål, 3 lyskilder:

Paridimo pendellampe med tre kugleformede lampeskærme Paridimo er en særlig pendellampe, der straks fanger øjet. Tre diskrete ophæng er fastgjort til en lang strøer, som ender i kugleformede lampeskærme. Skærmene er lavet af stål og har en halvt åben karakter, hvilket gør at lyset kan slippe næsten uhindret ud i rummet. Dette skaber interessante lyse accenter på væggene.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 54 % Lindby Tamilio hængelampe, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tamilio hængelampe, 4 lyskilder

549 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tamilio hængelampe, 4 lyskilder:

Tamilio pendellampe med fire pendeludtag - som moderne belysning til spisepladser Tamilio pendellampen er slående med sit minimalistiske, men iøjnefaldende design. Armaturet er fremstillet udelukkende af jern og har en sort overflade, der fanger øjet, selv når armaturet ikke er i brug. Den er ideel til belysning af spiseborde og køkkenborde og kan udstyres med i alt fire E27-pærer. De skal helst være dekorative for at pynte vedhængssoklerne og fuldende det overordnede look.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Lindby Aisa hængelampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Aisa hængelampe

499 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Aisa hængelampe:

Massiv hængende lampe Aisa lavet af hampetov Aisa-hængelampen skiller sig frem for alt ud fra sit rustikke og slående udseende. Din lampeskærm består af et spiraltov lavet af hampetov. Inde i denne spændende form er der to stikkontakter, der er fastgjort til hinanden og hvert peger i den anden retning. Dette spreder det genererede lys langs hampetovet og skaber et spændende lysmønster. Denne effekt kan understreges ved hjælp af glødetrådlyskilder. Hængelampen Aisa klipper en fin figur, selv når den er slukket. Det solide design gør det til et slående dekorativt stykke, der gør noget meget specielt ud af hvert rum.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Lindby Tirzana hængelampe, 4 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tirzana hængelampe, 4 lyskilder, sort

1.499 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tirzana hængelampe, 4 lyskilder, sort:

Fire-flamme pendellampe Tirzana med metalskærme i sort og guld og en dekorativ træstang Bjælkevedhængslampen Tirzana i sin fire-flamme-version er meget velegnet til spisebordet, hvor al dens lys er rettet nedad og enhver blænding undgås, fordi lampeskærme af sort jern er helt uigennemsigtige og det udsendte lys derfor rettet nedad på bordet. eller modoverfladen sprænges. Indvendigt er nuancerne tonet i guld, hvilket ikke kun skaber en farvekontrast, der er værd at se, men også en hyggelig lyseffekt, fordi der skabes smukke refleksioner. En træstang lavet af træet af gummitræet bruges til at fastgøre de fire halvkugleformede nuancer på den ene side og en dekorativ tilføjelse til udseendet på den anden. For at forfine det overordnede billede på en stilfuld måde, skal lamper med LED-glødetrådsteknologi vælges, fordi de ikke kun er økonomiske i forbrug og holdbare, men også efterligner udseendet af klassiske glødelamper.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Lindby Colten hængelampe, 5 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Colten hængelampe, 5 lyskilder, sort

1.499 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Colten hængelampe, 5 lyskilder, sort:

Fem-lampe pendelarmatur Colten med sorte spiraler i eksklusivt design Colten er en langstrakt pendel med en bjælke, hvorfra der hænger fem sorte spiraler af jern. Disse er snoet af metalbånd, og designet er unikt og meget seværdigt. På grund af de store diffusorer er lyskilden også en større del af looket og skal derfor se så dekorativ ud som muligt. Dette gælder især for LED-glødelamper eller rustikke lamper, som er udformet som klassiske glødelamper og har en glaspære. Der kan også vælges en særlig varm lys farve, så spisebordet får en hyggelig atmosfære. Med sin lange form og de i alt fem lyskilder er Colten pendellampen meget velegnet til et stort bord, som så kan blive godt oplyst. Du kan nyde et afslappet måltid med familie eller venner og føle dig godt tilpas i selskab med dine yndlingspersoner.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Fipos hængelampe i gevir-look, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Fipos hængelampe i gevir-look, hvid

2.499 kr. 4299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Fipos hængelampe i gevir-look, hvid:

Flot, hvid lysekrone Fipos i form af et gevir - rustikt look med et moderne touch Lysekronen Fipos passer perfekt til alle indretninger, der er holdt i den såkaldte chalet-stil. Lysekronen har et rustikt præg og er modelleret efter gevirer, men har en tidløs overflade i hvidt, hvor lampens krop er lavet af plastik. På denne måde kombineres nostalgiske aspekter og et moderne look til en imponerende helhed. Chalet-stilen er ofte præget af en reference til skov og enge og skovens dyr og bringer fortidens hygge tilbage til huset og supplerer ikke kun hjemmet meget smukt, men også restaurationsbranchen og hotelbranchen, især i alpine områder, hvor de populære træhytter er, som chalet-stilen har sit navn fra. Lysekronen er udstyret med i alt 6 stearinlyslamper, og der kan anvendes energibesparende LED-glødelamper, som passer perfekt til stilen med deres glødelampe-look, men som bruger langt mindre strøm. Disse lamper fås også med en ekstra varm lysfarve for at fuldende sommerhusmagi i stuen...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Venora hængelampe, bambus, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Venora hængelampe, bambus, 1 lyskilde

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Venora hængelampe, bambus, 1 lyskilde:

Venora-pendellampe af bambus i markant boho-stil Denne formfuldendte lampe er særligt velegnet til dine fire vægge. Det fremragende design giver mulighed for flere anvendelses- og kombinationsmuligheder og kan integreres i dit interiør. Med denne lampe kan du stole på den fremragende mærkevarekvalitet fra Lindby. Lampen giver et flot look og tilføjer atmosfære til ethvert rum. Lampen i sort og den sædvanlige træfarve for bambus skaber en atmosfære af velvære. Den er ikke kun en fantastisk lyskilde, men gør også en god figur som et dekorativt indretningselement.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Canyana hængelampe af rattan, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Canyana hængelampe af rattan, sort

349 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Canyana hængelampe af rattan, sort:

Suspension pendellampe Canyana med sort rattan skygge Komfortabel belysning og lidt skandinavisk charme bringes ind i rummet af det sorte Canyana-pendellampe med sin skygge bestående af individuelle rottingstiver. De utallige huller mellem de enkelte stivere skaber et effektivt spil af lys og skygge i området. For at gøre lampens optik perfekt, skal der vælges en glødelampe som lyskilde, muligvis en lampe med en tonet glaspære.

  Materiale
 • Rattan
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Lorima hængelampe med betonskærme

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lorima hængelampe med betonskærme

1.099 kr. 1699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lorima hængelampe med betonskærme:

Lorima vedhængslampe med tre betonskærme på bjælken De tre skærme i Lorima pendellampen er lavet af beton og et metalnet som en grundlæggende ramme, som stadig er synlig i bunden af skærmens ender og giver designet en særlig vintage karakter. Skærmene hænger på stålkabler fra den aflange baldakin, og det unikke design af pendellampen fuldendes af kablerne, der hænger løst og let bølget ved siden af stålkablerne. Med det tre-lampe Lorima beam pendelarmatur kan et bord i spisestuen belyses lige så godt som en bordplade i køkkenet - under alle omstændigheder kommer der et interessant lysobjekt ind i rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Lindby Colten hængelampe, 4 lyskilder, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Colten hængelampe, 4 lyskilder, sort

1.599 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Colten hængelampe, 4 lyskilder, sort:

Fire-lys pendel Colten i stråleform med sorte spiralskærme, eksklusivt design Colten er en pendellampe, der overbeviser med et seværdigt look, som er kendetegnet ved et særligt design. I stedet for konventionelle skærme er der her anvendt kunstfærdigt snoede metalspiraler, som er helt sorte og har større frie rum, så designet virker let og gennemsigtigt. Lyskilderne er derfor altid klart synlige og er en del af det samlede look, så de skal se så dekorative ud som muligt, som det er tilfældet med glødelamper eller rustikke lamper, som normalt også er meget effektive med deres LED-teknologi. Ekstra varme lyse farver kan også anbefales her, da de får det hele til at virke lidt hyggeligere og gør spisebordet eller disken til et sted, hvor man kan læne sig tilbage og slappe af om aftenen for at nyde et fælles måltid eller en drink efter arbejde.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Tembali hængelampe, højdejusterbar

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tembali hængelampe, højdejusterbar

999 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tembali hængelampe, højdejusterbar:

Moderne pendellampe Tembali med integreret pendel til justering af ophængshøjden Pendellampen Tembali fanger med sit moderne design i en mørk farvekombination. Mens huset er lavet af metal, er de fire cylindriske lampeskærme lavet af tekstil. Indvendigt overrasker de med en guldfarve, der får lyset til at stråle endnu blødere og varmere. Dette armatur har en pendelvægt, ved hjælp af hvilken ophængshøjden kan ændres fra 95 cm til 150 cm med få trin - ideelt til brug over et spisebord.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Narisara hængelampe, sort-guld, 1 lk. 40 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Narisara hængelampe, sort-guld, 1 lk. 40 cm

749 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Narisara hængelampe, sort-guld, 1 lk. 40 cm:

Narisara Rund sort og guld hængende lampe til stuen i sort og guld Denne pendellampe giver ikke kun et elegant udseende til stuen, men også en indbydende, hyggelig lyseffekt. Lampeskærmen ligner en flad kuppel og er lavet af jern, som er lakeret mat sort udvendigt og skinner gyldent indvendigt, hvilket også har en vedvarende effekt på lysmønstret, fordi det så virker særligt hyggeligt. En kuppel under pæren giver indirekte lys og forstærker den hyggelige effekt af Narisara pendellampen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Asya hængelampe, 1 lyskilder, træ, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Asya hængelampe, 1 lyskilder, træ, sort

299 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Asya hængelampe, 1 lyskilder, træ, sort:

Asya-hængelampe med en flamme lavet af egetræ og sort jern med en landlig stil Asya-hængelampen har sin helt egen charme. Det er lavet af robust jern og træ, og farvekombinationen sort og eg giver det et attraktivt udseende. En jern kæde er fastgjort til en rund loftsbeslag og en træbjælke er fastgjort til enden. Denne træbjælke holder en fastgørelse i et skruestikudseende og en fatning hængende ned, som kan udstyres med passende lamper. En glødelampe er bedst, hvilket giver lampen et endnu mere imponerende udseende. Det slanke design af Asya-hængelampen kan endda installeres i mindre rum og skaber en hyggelig landstedsflair, der er spredt over hele rummet. Lyset skærer en særlig god figur i en stue og forbedrer møblestilen velvilligt.

  Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Sofian hængelampe, 3 lyskilder, ravfarvet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sofian hængelampe, 3 lyskilder, ravfarvet

999 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sofian hængelampe, 3 lyskilder, ravfarvet:

Sofian hængelampe til spisebordet med kugleformede glasskærme, 3 lyskilder Sofian imponerer med et rigtig hyggeligt lysskær og et generelt moderne design. Hængelampen er forsynet med tre lampeskærme, som alle ser ens ud og har en ravgul overflade, der skinner smukt og bidrager til en særlig hyggelig atmosfære i rummet. Lyset trænger nemlig meget behageligt og varmt ud på grund af den ravgule farve. E27-fatningerne kan udstyres med pærer efter eget valg, og gerne med pærer med den integrerede, moderne LED-teknologi. Der findes dog også de særligt stilfulde filamentpærer og rustikke lyspærer, som minder rigtig meget om de klassiske glødepærer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Tiruma hængelampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tiruma hængelampe, 1 lyskilde

499 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tiruma hængelampe, 1 lyskilde:

Moderne pendel lampe Tiruma med en kugleformet lampeskærm lavet af glas Tiruma er en stilfuld pendellampe, der kombinerer stål og glas i et harmonisk design. Loftsarmaturet i stål er lille og rundt og er dækket af en bronzefarvet finish. Lampeskærmen er på den anden side lavet af gennemsigtigt glas, så den E27-pære, der skal bruges, er tydeligt synlig fra alle sider. Derfor skal den vælges med omhu og have en dekorativ karakter for at understrege armaturets overordnede koncept.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Lindby Paridimo hængelampe af stål, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Paridimo hængelampe af stål, 1 lyskilde

499 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Paridimo hængelampe af stål, 1 lyskilde:

Paridimo vedhængslampe med en fremspringende lampeskærm i stål Paridimo pendellampen er et ægte tilbehør til hjemmet, for selv når den er slukket, ser den rigtig godt ud over et spisebord eller en disk. Dens kugleformede skærm er lavet helt af stål og gør det muligt at bruge lampens lys til at stråle godt i alle retninger og skabe smukke effekter på væggen takket være de mange stivere.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Eleia udendørs LED- hængelampe, batteri

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Eleia udendørs LED- hængelampe, batteri

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Eleia udendørs LED- hængelampe, batteri:

Batteridrevet LED-pendel til udendørs brug Eleia - den perfekte ledsager til terrassenDen dæmpbare LED-pendel til udendørs brug er en moderne og praktisk belysningsløsning til enhver terrasse eller balkon. Den giver en klar og behagelig belysning med en farvetemperatur på 2700K RGB. Armaturet er udstyret med en IP44-beskyttelsesgrad, hvilket betyder, at det er stænksikkert og derfor også kan bruges i overdækkede udendørsarealer. Særligt praktisk er den batteridrevne funktion, som gør det muligt at hænge armaturet op uden et besværligt kabel og at placere det fleksibelt. Den dæmpbare funktion sikrer en individuel lysatmosfære og skaber en hyggelig stemning udendørs.- inkl. 3,7 V Li-ion-batteri- inkl. USB-C-kabel...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Lindby Deandre hængelampe, Ø 38 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Deandre hængelampe, Ø 38 cm

599 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Deandre hængelampe, Ø 38 cm:

Deandre pendellampe i stål i sand-sort farve Deandre pendellampen har en slående lampeskærm i bur-look og giver en helt særlig belysning. Den er fremstillet af stål og præsenterer sig i en enkel sand-sort farve, som fuldender armaturets design. Skærmen er udstyret med tilsvarende pærer og giver dermed mulighed for at justere lysintensiteten og lysfarven til de personlige behov. Deandre pendellampen finder sin perfekte plads i en stue eller spisestue og spreder et spændende spil af lys, da skærmens slanke stivere bryder lyset...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Kravos hængelampe, decentral, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kravos hængelampe, decentral, sort

599 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kravos hængelampe, decentral, sort:

Hængelampe med seks pærer Kravos med individuelle tekstilkabler, decentraliseret Kravos er en pendel med seks lygter, der giver stor fleksibilitet i montering. De seks individuelle kabler med tekstilbeklædning kan monteres forskellige steder i loftet ved hjælp af individuelle ophæng, så lampens form og ophænget af de enkelte sokler kan tilpasses individuelt til omstændighederne, uanset om de er arrangeret langstrakt bord eller i et bredt område Cirkel over en suite i stuen. Lampens udseende kan også ændres ved valg af lyskilde. For eksempel kan seks identiske pærer skrues ind i E27-stikkene, men du kan også oprette en meget personlig lampe med valg af pærer i de mest forskellige former, der er næppe nogen grænser for kreativitet.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Flurin hængelampe, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Flurin hængelampe, 3 lyskilder

1.499 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Flurin hængelampe, 3 lyskilder:

Tre-flamme hængende lampe Flurin i et robust design lavet af jern og træ fra gummitræet Flurin hængelampen kombinerer en robust karakter med en hyggelig farvekombination. Deres lampeskærme er lavet af jern og ydersiden er sand sort, mens de indvendige vægge vises i et slående guld. Der er plads til en E27-lampe inde i hver af paraplyerne og genererer den nødvendige belysning. Åbningen på undersiden blokerer lyset attraktivt, hvilket gør det perfekt til at belyse et langt spisebord. Det integreres godt i en lang række møbler og gør hvert værelse til noget helt specielt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Ananya hængelampe, jern og træ, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ananya hængelampe, jern og træ, 3 lyskilder

799 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ananya hængelampe, jern og træ, 3 lyskilder:

Rustik vedhængslampe Ananya med træelementerAnanya giver et rustikt landhus-flair til indretningen. Hængelampen er lavet af sort jern og har karakteristiske træelementer på både loftsophæng og lampeskærme, som giver den det helt rigtige præg. Lampen kan udstyres med E27-pærer, og det genererede lys dæmpes til undersiden af skærmene. Derfor er Ananya perfekt til montering over et spisebord og giver den nødvendige belysning til middagen.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 66 % Lindby Eimo hængelampe af stål, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Eimo hængelampe af stål, 1 lyskilde

399 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Eimo hængelampe af stål, 1 lyskilde:

Sort Eimo vedhængslampe med lampeskærm i stål med gitterstof Eimo er en slående tilføjelse til indretningen. Den består af to lampeskærme, hvis vægge er fremstillet af stålnet. Inde i disse skærme er der en fatning, som kan forsynes med passende lyskilder og dermed giver mulighed for frit valg af lysfarve og lysintensitet. Med sin ophængning er Eimo pendellampen perfekt til montering over et spisebord og kan give det tilstrækkeligt med lys. Den rolige, sorte farve afrunder armaturets moderne design og integrerer sig ukompliceret i forskellige indretningsstile uden at bryde dem.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Lindby Clint udendørs hængelampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Clint udendørs hængelampe

649 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Clint udendørs hængelampe:

Saltvandsresistent Clint hængelampe til udendørs brug Nu kan du optimere udendørs områder helt fantastisk rent visuelt og samtidig belyse dem. Takket være den udendørs hængelampe Clint kan du f.eks. belyse et spisebord under en pergola på de skønne sommeraftener. Den stilfulde pendel har et let vintage-look og imponerer ved første blik med sit lille tag i kobber. E27-fatningen beskyttes her af en transparent plastskærm, der desuden indrammes visuelt af et sort aluminiumsstel.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Imarin hængelampe, 3 lyskilder, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Imarin hængelampe, 3 lyskilder, hvid

1.399 kr. 1799 kr.