Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen loftlampe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ib Laursen Loftlampe bambusskærm ledning L:140 cm

  • Dagens pris: 607,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 872.00, nu kun 607,-.
    Du sparer 265 kr. / 30 %
  • Fundet hos Bydahlliving.dk
  • Mærke: Ib Laursen

Vores første anbefaling er “Ib Laursen Loftlampe bambusskærm ledning L:140 cm” som lige nu er på tilbud hos Bydahlliving.dk.

Her er prisen sat ned med 30 % og kan altså fås for kun 607,- – en besparelse på 265 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 62, Dia: 60 cm, Materiale: Bambus, Ledning: 140 cm.  Fin hængelampe fra Ib Laursen.
Skærmen er lavet af bambus og giver et hyggeligt lys i rummet.
Den er super flot i soveværelset, stuen eller over spisebordet.
Den er også ideel at have hænge…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

2: Loftslampe i bambus, stor – Ib Laursen

Anden anbefaling har vi fundet hos Mostersskur.dk, hvor du kan købe Loftslampe i bambus, stor – Ib Laursen til kun 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 37,5 cm, D: 43 cm, Loftslampe i bambus med fra Ib Laursen.
Loftslampen er af flettet bambus, den er super flot i soveværelset, stuen eller over spisebordet som en enkel eller to ved siden af hinanden.
Den er også ideel at have hængende i udesstu…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

3: Loftslampe i bambus, lille – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Loftslampe i bambus, lille – Ib Laursen som vi har fundet til 375,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 29 cm, D: 34 cm, Loftslampe i bambus med fra Ib Laursen.
Loftslampen er af flettet bambus, den er super flot i soveværelset, stuen eller over spisebordet som en enkel eller to ved siden af hinanden.
Den er også ideel at have hængende i udesstuen…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen loftlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen loftlampe:

Dyreste Ib Laursen Loftlampe på listen er Ib Laursen Loftlampe bambusskærm ledning L:140 cm fra Bydahlliving.dk med en pris på 607.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Loftslampe i bambus, lille – Ib Laursen som du kan købe for 375.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 232 kr. – de 3 Ib Laursen Loftlampe vi har fundet koster i gennemsnit 510.33 kr.
Ovenstående Ib Laursen Loftlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Bydahlliving.dk, Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Loftlampe tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: