Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Gubi hængelampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gubi hængelampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GUBI Semi hængelampe Ø 47 cm, kobber

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “GUBI Semi hængelampe Ø 47 cm, kobber” fås til 4799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
I en skinnende kobberfinish – pendellampe i klassisk design Semi Semi-pendlen er absolut tidløs og har et varmt look med sin konkave, tilspidsede form og skinnende kobberfarve.
pendellampe ved, hvordan man beriger indretning i forskellige stilarter, både visuelt og med sin lyseffekt , især når det placeres over et bord.
Semi blev designet i 1968 af de danske designere Claus Bonderup og Torsten Thorup, der studerede sammen på Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Deres samarbejde resulterede i ure og interiører til butikker af Georg Jensen og designet af havnefaciliteterne i Helsingör og Arcticum Museum i Finland.
Producenten af Semi- pendellampe er den danske producent Gubi, der er kendt for sine produkter af høj kvalitet inden for interiørdesign….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: GUBI Gräshoppa hængelampe, østershvid

Sidste produkt på vores liste er GUBI Gräshoppa hængelampe, østershvid som vi har fundet til 1899,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Pendellampe Gräshoppa – Designerlampe af Greta M.
Grossman Pendellampen Gräshoppa er kendetegnet ved en stålskærm, hvis udformning er karakteristisk for Greta M.
Grossmans (1906-1999) design: Den svenske designer, der blev berømt i Europa og også i Nordamerika i 1950’erne og 1960’erne, fokuserede på industrielt design.
Hendes design er kendetegnet ved en vellykket kombination af visuel æstetik, der udstråler tidløs elegance, og høj funktionalitet.
Placeret enkeltvis belyser Gräshoppa pendelarmaturet smukt et spisebord, og arrangeret i rækker er det også velegnet til belysning af større områder, f.eks.
en køkkenbordplade.
Denne stilfulde pendellampe er produceret af den danske virksomhed Gubi, en verdenskendt producent af designerstykker af høj kvalitet inden for møbler og belysning.
– Kun kompatibel med dæmpbare LED-lyskilder…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Dyreste Gubi Hængelampe på listen er GUBI Semi hængelampe Ø 47 cm, kobber fra Lampegiganten DK med en pris på 4799.00. Billigste udvalgte Hængelampe er GUBI Gräshoppa hængelampe, østershvid som du kan købe for 1899.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 2900 kr.
Ovenstående Gubi Hængelampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampegiganten DK). Alle Gubi Hængelampe tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hængelampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Hængelampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hængelampe: