Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Bankamp loftlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bankamp loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vanity Loftlampe Matt Nickel – Bankamp

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Vanity Loftlampe Matt Nickel – Bankamp” fås til 4099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dæmpbar LED-loftlampe forfængelighed lavet af glas Den enkle, men elegante Vanity- loftlampe er lavet af håndblæst, opalhvidt glas.
En kontrastfarve accent midt i lampen skaber et lille, diskret højdepunkt.
De integrerede lysdioder er kraftige, dæmpbare og har en varm hvid lysfarve .
Armaturet er perfekt til korridorer, stuer eller soveværelser og tilbyder tilstrækkelig grundbelysning til enhver tid.
Vanity loftlampe kommer fra BANKAMP.
Det traditionelle firma fra Sauerland fremstiller stadig i hånden og står for lys af høj kvalitet med innovativ teknologi….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: BANKAMP Cube loftlampe 32 W, 28×28 cm, antracit

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe BANKAMP Cube loftlampe 32 W, 28×28 cm, antracit til kun 4699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Cube væg- og loftsarmatur – belysning af høj kvalitet med moderne funktionalitet Det firkantede Cube-armatur er et funktionelt belysningsobjekt, der er ideelt egnet til korridorer, indgangspartier eller moderne opholdsrum. Designet udmærker sig ved den perfekte placering af interessant sammensatte firkanter og det elegante, tofarvede look.
Anvendelsen af materialer af høj kvalitet, energieffektiv LED-teknologi og moderne styringsmuligheder fuldender den overbevisende samlede pakke.
Det homogene lys i Cube loftarmaturet kan dæmpes ved hjælp af en standard vægkontakt.
Lyset bliver varmere fra niveau til niveau, efterhånden som det dæmpes ned, så der opnås et behageligt varmt, stearinlyslignende lys på det sidste niveau.
Da Cube-armaturet er ZigBee-kompatibelt, kan det forbindes med kompatible ZigBee Smart Home-systemer.
Således kan loftslampen – efter tilslutning af den relevante bro – også styres bekvemt med en smartphone eller tablet.
Dermed er det muligt at betjene den med sin egen stemme via en passende stemmeassistent, f.eks.
Amazon Alexa eller Windows Cortana….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: BANKAMP New Quadro loftlampe, 4 lk. champagne

Næste anbefaling er “BANKAMP New Quadro loftlampe, 4 lk. champagne”.

Dagens bedste tilbud på “BANKAMP New Quadro loftlampe, 4 lk. champagne” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 3599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
New Quadro LED-loftlampe af fire forskudte kvadrater med variabel styring LED-loftlampen New Quadro er fremstillet af BANKAMP i Tyskland, og leger med den kvadratiske form. Fire forskudte metalelementer er hver især forsynet med et LED-område bag et kvadratisk dæksel af mat akryl. Omkring dette sidder en udskiftelig ramme, der medfølger i to farver.
New Quadro giver et direkte lys som kan justeres i intensitet i fire trin via vægkontakten.
Derudover justeres farvetemperaturen diskret – fra 2.700 K ved 100 % til 2.200 K ved et output på 25 %.
Men New Quadro er også det foretrukne valg for fans af den stadigt mere populære intelligente indendørs belysning.
Loftlampen er ZigBee-kompatibel, så den kan integreres uden besvær i mange forskellige systemer og betjenes via talekommando eller smartphone/tablet.
– Switch Dimm – tænding, slukning og dæmpning via vægkontakt: 100 %, 75 %, 50 %, 25 %, Fra – dim-to-warm: Variabel farvetemperatur fra 2.200 K ved laveste lysoutput til 2.700 K ved højeste lysoutput – memoryfunktion: den sidst valgte indstilling bliver aktiv igen efter tænding – til ZigBee-integration kræves en bro eller enhed med integreret bro – kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: Ino Quatro Loftlampe Matt Anthracite – Bankamp

Produkt nummer 4 på vores “Bankamp loftlampe-liste” er Ino Quatro Loftlampe Matt Anthracite – Bankamp som du lige nu kan købe for 4999,- hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Fjernbetjent LED-loftlampe Ino med fire strukturerede lysfirkanter af opalglas De målrettede, harmonisk valgte detaljer kombineret med en enkel grundform gør Ino LED-loftarmaturet til en elegant lyskilde til moderne stuer og lounges.
Ino er fremstillet af BANKAMP i Tyskland i den bedst mulige kvalitet.
En firkantet loftplade af anodiseret aluminium udgør basen.
Fire lysfirkanter er monteret i en regelmæssig opstilling med en lille afstand mellem dem. Det opale glas spreder lyset jævnt og skaber en homogen almen belysning.
En struktur af mindre firkanter, der fortsætter indad, er indarbejdet i opalglasset.
Dette giver en tiltalende reliefkarakter.
Loftarmaturet kan styres komfortabelt med den medfølgende B-Link fjernbetjening, som kan bruges enten som et mobilt betjeningselement eller som vægbetjening.
Armaturet kan tændes og slukkes med et enkelt tryk og dæmpes med en enkelt drejning; sidstnævnte giver et stadig varmere lys med faldende lysudbytte (dim-to-warm).
Op til ti B-Link-kompatible armaturer kan forbindes med en fjernbetjening til fælles styring.
– Meget god farvegengivelse: CRI > 90 – Ikke egnet til brug med andre lysdæmpere – Fjernbetjeningens rækkevidde: maks.
10 m…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

8: Glasleuchte Loftlampe Ø26 White/Opal Satin – Bankamp

  • Dagens pris: 762,- kr.
  • Fundet hos Lampemesteren.dk
  • Mærke: Bankamp
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Satin
  • Størrelse: ø26

Sidste produkt på vores liste er Glasleuchte Loftlampe Ø26 White/Opal Satin – Bankamp som vi har fundet til 762,- hos Lampemesteren.dk.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bankamp loftlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bankamp loftlampe:

Dyreste Bankamp Loftlampe på listen er Ino Six Loftlampe Matt Anthracite – Bankamp fra Lampemesteren.dk med en pris på 6223.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Glasleuchte Loftlampe Ø26 White/Opal Satin – Bankamp som du kan købe for 762.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 5461 kr.
Ovenstående Bankamp Loftlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Bankamp Loftlampe tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: