Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Anglepoise hængelampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Anglepoise hængelampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Anglepoise Type 80 hængelampe, matsort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Anglepoise Type 80 hængelampe, matsort” fås til 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design hængelampe Type 80 fra Anglepoise Chefdesigneren for den britiske lysproducent Anglepoise, Sir Kenneth Grange, designede Type 80-modellen i 2019.
Resultatet er en moderne fortolkning af de gennemprøvede klassikere, som Anglepoise inden for sit sortiment.
Lampeskærmen lavet af aluminium låner fra den industrielle stil, men er kombineret med moderne elementer, f.eks.
B.
et sofistikeret allround lysudtag, der giver meget blød omgivende belysning.
Den britiske industrielle designer Sir Kenneth Grange har allerede designet produkter til kendte brandproducenter som f.eks B.
Tiffany & Co., Nike, Kodak og Parker samt Tesco og nyder verdensomspændende berømmelse, ikke mindst på grund af det udvendige design af det engelske InterCity 125-tog, han skabte, og hans arbejde for Royal Mail….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Anglepoise Original 1227 Brass hængelampe blæk-blå

Sidste produkt på vores liste er Anglepoise Original 1227 Brass hængelampe blæk-blå som vi har fundet til 1099,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Original 1227 messing hængende lampe med dekorative messing accenter Original 1227 messing-hængelampe har en traditionel skærm i Anglepoise, som også findes i bord- og væglamperne i serien.
Skyggehætten i skinnende messing sætter en slående kontrast til skyggen, der er lakeret i en subtil skygge.
En hængende lampe, der hver for sig, parvis eller i gruppe ikke kun giver et atmosfærisk, nedadrettet lysudgang, men også effektivt understreger en industriel stil. Det flettede tekstilkabel afrunder det stilfulde indtryk.
En ophængslampe baseret på det originale Anglepoise® design skabt af den engelske industridesigner Gorge Carwardine (1887-1948)….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Dyreste Anglepoise Hængelampe på listen er Anglepoise Type 80 hængelampe, matsort fra Lampegiganten DK med en pris på 1199.00. Billigste udvalgte Hængelampe er Anglepoise Original 1227 Brass hængelampe blæk-blå som du kan købe for 1099.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 100 kr.
Ovenstående Anglepoise Hængelampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampegiganten DK). Alle Anglepoise Hængelampe tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hængelampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Hængelampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hængelampe: