Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Swarovski gulvlampe. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Swarovski gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Annino gulvlampe med Swarovski elementer

Sidste produkt på vores liste er Annino gulvlampe med Swarovski elementer som vi har fundet til 36899,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Annino standerlampen prydes af forgyldt metal og swarovskikrystaller Standerlampen fra Annino-serien virker som en efterligning af gamle dages kandelabre.
Det forgyldte metalstel med sine bøjede arme, der er omgivet af transparent glas, virker næsten som en herskabelig krone og skaber smukke betoninger især i klassiske interiører.
Men highlightet er de små swarovskikrystaller, der hænger dekorativt ned fra glasunderskålene.
Lamperne fra denne italienske producent står for en høj grad af elegance og eksklusivitet, for der benyttes kun materialer af høj kvalitet, og både designprocessen og selve produktionen finder sted i Italien.
På den måde opstår der kvalitetsprodukter med luksuriøs udstråling, der muliggør en skræddersyet form for belysning….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Dyreste Swarovski Gulvlampe på listen er Annino gulvlampe med Swarovski elementer fra Lampegiganten DK med en pris på 36899.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Annino gulvlampe med Swarovski elementer som du kan købe for 36899.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Swarovski Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampegiganten DK). Alle Swarovski Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: