Retro-lamper.dk » Alle guides » Hængelampe » Kundalini Hængelampe

Bedste Kundalini Hængelampe: Se top 16

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Kundalini hængelamper. Vi har udvalgt de 16 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 16 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Kundalini hængelamper | ✅ Hængelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Kundalini hængelamper

Her kan du se de 3 bedste Kundalini hængelamper ud af de 16 hængelamper fra Kundalini vi har på vores liste her på Retro-lamper.dk
De 3 hængelamper er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Kundalini hængelamper | ✅ Hængelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kundalini Kushi hængelampe Ø 43 cm sort/hvid

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farver: Sort, Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Kundalini Kushi hængelampe Ø 43 cm sort/hvid” fås til 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Spiddet og alligevel smuk – hængelampen Kushi Når man ser på hængelampen Kushi, får man straks associationer til spiddede skumfiduser eller et kandiseret æble.
Lampekuglen af dobbelt, mundblæst opalglas gennembores af en tynd metalstav, der rager dekorativt ud i begge ender.
Glaskuglen omgiver to E27-fatninger, hvis lys forsigtigt ledes ud i rummet og skaber en stemningsfuld grundbelysning.
Hængelampen Kushi virker meget smuk og moderne, både når den monteres enkeltvis eller i et arrangement med flere lamper.
Den er velegnet til belysning i kombination med adskillige stilarter i indretningen og kan reguleres i lysstyrke med en ekstern bagkantstyret dæmper.
Designet stammer fra den italienske designerduo Alberto Saggia og Valerio Sommella, og er fremstillet i Italien.
Den italienske lampeproducent Kundalini, er kendt i hele verden for sine lamper i raffineret og innovativ stil. Via samarbejdet med verdensberømte designere og arkitekter samt med entusiastiske unge talenter skabes umiskendelige lamper i eget design i kombination med teknologi og kreativitet, der samtidigt forener bekvemmelighed og følelser….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Kundalini Kushi 33 hængelampe, Ø 33 cm, sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe Kundalini Kushi 33 hængelampe, Ø 33 cm, sort til kun 4181,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kushi pendelarmatur giver generøst, blændfrit lys Den rundformede pendel lampe Kushi har en skærm, der ser meget elegant ud takket være de bløde overgange.
Den er lavet af mundblæst opalglas i to lag, som er gennemskåret på midten af en metalstang.
Denne stang er forsynet med blank lak og legemliggør “spyt” på en abstrakt måde, som betyder “Kushi” på japansk og har givet lampen sit navn.
Den stikker ud fra den hvide skærm i toppen og bunden og løber ovenpå ind i det gennemsigtige kabel, der repræsenterer ophængningen.
På grund af de generøse dimensioner og det blændfri lys, der udsendes hele vejen rundt, kan Kushi belyse selv store rum. Pendellampen er ideel til almen belysning over et bord.
Kundalini er et italiensk firma, der ser lys som et universelt sprog, der kan repræsenteres i mange forskellige stilarter og former.
Designernes lamper er kendetegnet ved individualitet og kombinerer enkelhed med unik karakter.
De er beregnet til at oplyse folk indefra og bringe dem oplysning.
Kushi-serien er skabt af designerne Alberto Saggia & Valerio Sommella, som har arbejdet i belysningsverdenen siden 2009….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: Kundalini Kushi hængelampe Ø 33 cm messing/hvid

 • Dagens pris: 4199,- kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farver: Hvid, Messing

Næste anbefaling er “Kundalini Kushi hængelampe Ø 33 cm messing/hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Kundalini Kushi hængelampe Ø 33 cm messing/hvid” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 4199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant Kushi pendellampe lavet af håndblæst glas Når man ser på denne velformede, rene hængende lampe Kushi, adresseres alle sanser med det samme.
Lignende i design til et kandiseret æble ser lampen ud til at flyde i rummet og er meget udtryksfuld, hvilket nøjagtigt afspejler visionen hos designerlampeproducenten Kundalini .
Du taler om et ekstra sensorisk design og lys i dine kunstværker.
Den sfæriske lampe, der kommer med sit opalhvide udseende, er lavet af dobbeltlags håndblæst glas.
En delikat, messingfarvet stang ser ud til at trænge igennem pendellampe og holde den i balance.
En E27-lampe er skjult indeni, som udsender et blødt, homogent lys udefra og ikke blænder på noget tidspunkt.
Et moderne look i kombination med materialer af høj kvalitet og optimalt farvekoordineret baldakin og ophængningstov gør pendellampe til et attraktivt belysningstilbehør til det elegant møblerede opholdsstue.
Kushi-serien blev designet af den italienske designerduo Alberto Saggia og Valerio Sommella.
Deres design er ikke kun funktionel, men også visuelt tiltalende og alsidig….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: Kundalini Tripod hængelampe, hvid

Produkt nummer 4 på vores “Kundalini hængelampe-liste” er Kundalini Tripod hængelampe, hvid som du lige nu kan købe for 5699,- hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Ophængslampestativ med tidløs tekstilskærm Lysene fra den italienske produktion af Kundalini er kendetegnet ved håndværk af høj kvalitet og et sofistikeret koncept.
Dette er også tilfældet med Tripod-ophængslampen, oprettet i samarbejde med designeren Christophe Pillet, som bygger bro over kløften mellem en klassisk tekstilophængslampe og en moderne møbelstil. Det anvendte materiale til stativ er ikke et konventionelt bomuldsstof, men brandsikker plastik.
En perforeret metalplade dækker toppen af skærmen, så der primært opnås direkte nedadgående belysning.
Navngivningen afspejles i suspensionen med tre reb….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5: Kundalini Lannà hængelampe, sort/hvid

 • Dagens pris: 4125,- kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farver: Sort, Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Som en flyvende lygte på himlen – Lannà hængende lampe Inspirationen og designet til Lannà-pendlen kommer fra den franske designer Noé Duchaufour Lawrance, der implementerer den gamle thailandske tradition for de flyvende lanterner og den magi, der er forbundet med dem i sit arbejde.
En skygge lavet af hvidt opalglas, der består af to håndblæste lag, er omgivet af en sort, rund holder.
Hængelampens form og farve gør det til et tidløst og dekorativt lysobjekt, der harmonerer perfekt med en lang række møbler.
Som en enkelt hængende lampe giver Lannà optimal grundbelysning.
I arrangementet med andre kopier minder lamperne om magiske, stjerneklare nætter, der er oplyst af flyvende lanterner.
Lannà-serie af lys blev oprettet i samarbejde med den italienske producent Kundalini, der lægger stor vægt på materialer af høj kvalitet og fejlfri forarbejdning af deres produkter.
Kundalini arbejder udelukkende med kendte designere og arkitekter, men fremmer også unge talenter, der deler den samme passion for kreativitet, harmoniske former og farver og unikhed.
Lavet i Italien….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

6: Kundalini Lilli hængelampe i glas og messing

 • Dagens pris: 5821,87 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Harmonisk pendellampe Lilli lavet af opalglas og satineret messing Den italienske designerproducent Kundalini bruger materialer af høj kvalitet, der håndlaves i premium-lys.
Takket være kombinationen af opalglas og satineret messing opnår Lilli en ædel karakter, hvormed pendlen beriger moderne og højkvalitets interiører som tilbehør og ekstra lyskilde.
Glasskærmen består af to håndblæste lag.
Designeren Cristina Celestino blev inspireret af naturen til designet – Lilli ligner for eksempel en figenfrugt.
En lodret stang lavet af satineret messing løber gennem skyggen og ender i en kugle i bunden….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

7: Kundalini New York hængelampe, Ø 45 cm, hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Amerikansk affjedringslampe New York Den britiske designer Peter Jamieson kom op med ideen til denne pendellampe, mens han var i New York.
Den iøjnefaldende glans af hængelampen opfanger den generøse brug af lakerede overflader i amerikansk stil. Når det kommer til materialer, er Kundalini fabrikken afhængig af moderne materialer.
Skærmen er lavet af flerlags teknopolymer; ydersiden har et subtilt diamantmønster, mens den hvide inderside er dekoreret med en rød stribe.
Lyset falder gennem en diffusor lavet af prismatisk methacrylat, der bruger brydning for at sikre ensartet belysning.
Især over borde i moderne private rum og også offentlige loungeområder som restauranter, tilbyder New York sig selv som en direkte lyskilde af høj kvalitet….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

8: Kundalini Yuma hængelampe i poleret messing

 • Dagens pris: 2906,25 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Yuma hængende lampe i skinnende messing – reflektionens inspirerende kraft Den mexicanske designer David Pompa bruger den samme navn Yuma-ørken i sit hjemland som inspirationskilde.
Mirages skabt af sollys, varme og klitter og oasen, som den sultne vandrere kun kan få til at tro på af deres fantasi, er taget op af pendellampe .
Det store metalovertræk, der blev dannet ved hjælp af laserskæringsprocessen, har en skinnende messingfinish, der reflekterer genstande og lyskilder omkring det.
Det tykke materiale i det håndblæste glaslag får lyset til at virke særligt skinnende og varmt.
Lampen, der er fremstillet i Italien i henhold til de høje kvalitetsstandarder fra producenten Kundalini , er en direkte lyskilde af høj kvalitet, der er ideel til belysning af borde og borde – for eksempel flere stykker i træk….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

9: Kundalini Opyo hængelampe, mundblæst, messing

 • Dagens pris: 3356,25 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Ophængslampe Opyo – som en hængende valmuefrøkapsel Naturlige motiver er meget populære i indretningselementer – som det er tilfældet med producenten Kundalini, der bruger fine materialer og håndlavet dem til at skabe lys af høj kvalitet.
pendellampe designet af Cristina Celestino er modelleret i form af en hængende frøskål af opiumvalmuen.
Denne består af to lag håndblæst opalglas, der fremstår som en lys sfære, når lyset er tændt.
Lyset ser ud som indholdet af frøene, der falder direkte ind i rummet i et begrænset område gennem en åbning på undersiden, der er indrammet af en bladlignende ring lavet af blanklakeret metal….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

10: Kundalini Opyo hængelampe, mundblæst, hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Ophængslampe Opyo – som en hængende valmuefrøkapsel Naturlige motiver er meget populære i indretningselementer – som det er tilfældet med producenten Kundalini, der bruger fine materialer og håndlavet dem til at skabe lys af høj kvalitet.
pendellampe designet af Cristina Celestino er modelleret i form af en hængende frøskål af opiumvalmuen.
Denne består af to lag håndblæst opalglas, der fremstår som en lys sfære, når lyset er tændt.
Lyset ser ud som indholdet af frøene, der falder direkte ind i rummet i et begrænset område gennem en åbning på undersiden, der er indrammet af en bladlignende ring lavet af blanklakeret metal….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

11: Kundalini Kushi 16 hængelampe, Ø 16 cm, kobber

 • Dagens pris: 2531,25 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Kobber

Forhandlerens beskrivelse:
Kushi vedhængslampe i mundblæst glas Kushi pendellampen er fremstillet af mundblæst glas i dobbeltlag og inspirerer med elegant skønhed og et tidløst look.
Kushi betyder “spytte” på japansk, hvilket beskriver den tynde metalstang, der går gennem det afrundede glashus.
Stangen stikker ud fra kroppen både i bunden og toppen og løber ind i det gennemsigtige kabel, som armaturet hænger i fra loftet.
Lyset udsendes diffust og fordeles i hele rummet.
Kushi er derfor ideel til belysning af spiseborde eller diske og gør en god figur i private og offentlige rum. Skønhed, enkelhed og karakter afspejles i denne lampeserie fra det italienske firma Kundalini.
For Kundalini er lys et universelt sprog med en alsidig stil. Designerne af dette armatur: Alberto Saggia & Valerio Sommella, som har arbejdet inden for belysningsverdenen siden 2009, forener deres tekniske visioner og æstetiske tilgange med innovation inden for former, materialer, teknologier og funktioner….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

12: Kundalini Kushi 33 hængelampe, Ø 33 cm, kobber

 • Dagens pris: 4181,25 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Kobber

Forhandlerens beskrivelse:
Kushi pendelarmatur giver generøst, blændfrit lys Den rundformede pendel lampe Kushi har en skærm, der ser meget elegant ud takket være de bløde overgange.
Den er lavet af mundblæst opalglas i to lag, som er gennemskåret på midten af en metalstang.
Denne stang er forsynet med blank lak og legemliggør “spyt” på en abstrakt måde, som betyder “Kushi” på japansk og har givet lampen sit navn.
Den stikker ud fra den hvide skærm i toppen og bunden og løber ovenpå ind i det gennemsigtige kabel, der repræsenterer ophængningen.
På grund af de generøse dimensioner og det blændfri lys, der udsendes hele vejen rundt, kan Kushi belyse selv store rum. Pendellampen er ideel til almen belysning over et bord.
Kundalini er et italiensk firma, der ser lys som et universelt sprog, der kan repræsenteres i mange forskellige stilarter og former.
Designernes lamper er kendetegnet ved individualitet og kombinerer enkelhed med unik karakter.
De er beregnet til at oplyse folk indefra og bringe dem oplysning.
Kushi-serien er skabt af designerne Alberto Saggia & Valerio Sommella, som har arbejdet i belysningsverdenen siden 2009….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

13: Kundalini Kushi hængelampe Ø 43 cm messing/hvid

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farver: Messing, Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Spiddet og alligevel smuk – hængelampen Kushi Når man ser på hængelampen Kushi, får man straks associationer til spiddede skumfiduser eller et kandiseret æble.
Lampekuglen af dobbelt, mundblæst opalglas gennembores af en tynd metalstav, der rager dekorativt ud i begge ender.
Glaskuglen omgiver to E27-fatninger, hvis lys forsigtigt ledes ud i rummet og skaber en stemningsfuld grundbelysning.
Hængelampen Kushi virker meget smuk og moderne, både når den monteres enkeltvis eller i et arrangement med flere lamper.
Den er velegnet til belysning i kombination med adskillige stilarter i indretningen og kan reguleres i lysstyrke med en ekstern bagkantstyret dæmper.
Designet stammer fra den italienske designerduo Alberto Saggia og Valerio Sommella, og er fremstillet i Italien.
Den italienske lampeproducent Kundalini, er kendt i hele verden for sine lamper i raffineret og innovativ stil. Via samarbejdet med verdensberømte designere og arkitekter samt med entusiastiske unge talenter skabes umiskendelige lamper i eget design i kombination med teknologi og kreativitet, der samtidigt forener bekvemmelighed og følelser….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

14: Kundalini Kushi 16 hængelampe, Ø 16 cm, messing

 • Dagens pris: 2531,25 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Kundalini
 • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Kushi vedhængslampe i mundblæst glas Kushi pendellampen er fremstillet af mundblæst glas i dobbeltlag og inspirerer med elegant skønhed og et tidløst look.
Kushi betyder “spytte” på japansk, hvilket beskriver den tynde metalstang, der går gennem det afrundede glashus.
Stangen stikker ud fra kroppen både i bunden og toppen og løber ind i det gennemsigtige kabel, som armaturet hænger i fra loftet.
Lyset udsendes diffust og fordeles i hele rummet.
Kushi er derfor ideel til belysning af spiseborde eller diske og gør en god figur i private og offentlige rum. Skønhed, enkelhed og karakter afspejles i denne lampeserie fra det italienske firma Kundalini.
For Kundalini er lys et universelt sprog med en alsidig stil. Designerne af dette armatur: Alberto Saggia & Valerio Sommella, som har arbejdet inden for belysningsverdenen siden 2009, forener deres tekniske visioner og æstetiske tilgange med innovation inden for former, materialer, teknologier og funktioner….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

15: Kundalini Kushi 16 hængelampe, Ø 16 cm, sort

Forhandlerens beskrivelse:
Kushi vedhængslampe i mundblæst glas Kushi pendellampen er fremstillet af mundblæst glas i dobbeltlag og inspirerer med elegant skønhed og et tidløst look.
Kushi betyder “spytte” på japansk, hvilket beskriver den tynde metalstang, der går gennem det afrundede glashus.
Stangen stikker ud fra kroppen både i bunden og toppen og løber ind i det gennemsigtige kabel, som armaturet hænger i fra loftet.
Lyset udsendes diffust og fordeles i hele rummet.
Kushi er derfor ideel til belysning af spiseborde eller diske og gør en god figur i private og offentlige rum. Skønhed, enkelhed og karakter afspejles i denne lampeserie fra det italienske firma Kundalini.
For Kundalini er lys et universelt sprog med en alsidig stil. Designerne af dette armatur: Alberto Saggia & Valerio Sommella, som har arbejdet inden for belysningsverdenen siden 2009, forener deres tekniske visioner og æstetiske tilgange med innovation inden for former, materialer, teknologier og funktioner….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

16: Kundalini Opyo hængelampe, mundblæst, koral

Sidste produkt på vores liste er Kundalini Opyo hængelampe, mundblæst, koral som vi har fundet til 3356,25 hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Ophængslampe Opyo – som en hængende valmuefrøkapsel Naturlige motiver er meget populære i indretningselementer – som det er tilfældet med producenten Kundalini, der bruger fine materialer og håndlavet dem til at skabe lys af høj kvalitet.
pendellampe designet af Cristina Celestino er modelleret i form af en hængende frøskål af opiumvalmuen.
Denne består af to lag håndblæst opalglas, der fremstår som en lys sfære, når lyset er tændt.
Lyset ser ud som indholdet af frøene, der falder direkte ind i rummet i et begrænset område gennem en åbning på undersiden, der er indrammet af en bladlignende ring lavet af blanklakeret metal….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5 yderligere hængelamper fra Kundalini

De 16 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste hængelampe fra Kundalini i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de hængelamper vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 5 Kundalini hængelamper: