Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Bankamp hængelampe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bankamp hængelampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3lk. lang nikkel

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3lk. lang nikkel” fås til 9399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tre-pære LED-hængelampe Grazia – kan styres ved at vippe bevægelsen eller via ZigBee Den lange, kuboidformede baldakin på Grazia-hængelampen med tre pærer er lavet af aluminium med en mat nikkelfinish.
Det giver plads til de tre identiske cylindriske skærme af opalglas med kromdetaljer, som er ophængt på wafer-tynde reb og individuelt højdejusterbare (90 til 150 cm) ved hjælp af justerbar wiremekanisme .
Den integrerede LED-enhed kan dæmpes individuelt ved at vippe den manuelt (lodret dæmpning).
Når den ønskede lysstyrke er nået, frigives skærmen igen; hukommelsesfunktionen genaktiverer den sidst valgte indstilling efter tænding igen eller strømsvigt.
Derudover er armaturet ZigBee kompatibelt, så det kan integreres i tilsvarende smart home-systemer (gateway / bro kræves).
Afhængigt af konfigurationen kan Grazia styres automatisk ved hjælp af app, stemmekommando eller i henhold til scener / tidsplaner.
Takket være svag til varm ændres farvetemperatur, når lysudbyttet reduceres fra 2.700 K til særligt varme 2.200 K.
OBS: Lampen må ikke tilsluttes en vægdæmper….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: BANKAMP Strada Saturno hængelampe 3 lysk. 155 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe BANKAMP Strada Saturno hængelampe 3 lysk. 155 cm til kun 18299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Strada Saturno LED-hængelampe med 3 lyskilder, sensor og “vertical dimm” Strada Saturno er en moderne hængelampe med tre iøjnefaldende glasskærme, der holdes på plads af en skinne og kan ophænges individuelt i højden.
Loftskinnen er lavet af nikkel og har en mat finish.
Den har selv en lyskilde, som belyser loftet og dermed skaber et indirekte lys.
Glasskærmene har en baldakin og en ringformet kappe af mat forniklet metal med delvise kontraster af krom. Trækket på den justerbare hængelampe er ligeledes fremstillet af metal med en mat nikkelfinish.
Denne hængelampe imponerer med sin moderne belysningsteknologi.
Det er ikke kun muligt at tænde og slukke lampen med vægkontakten, men også med den indbyggede sensor.
Desuden kan lysstyrken på de enkelte glasskærme varieres trinløst fra varmhvid til dagslys ved at man ganske enkelt vipper dem. Det betegnes som “vertical dimm”.
Strada Saturno er en optimal lyskilde til ethvert spisebord og kan skabe en enestående lysatmosfære på grund af de forskellige højder på glasskærmene….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: BANKAMP Strada Saturno hængelampe, 4 lysk., 185 cm

Sidste produkt på vores liste er BANKAMP Strada Saturno hængelampe, 4 lysk., 185 cm som vi har fundet til 22799,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
4-lamps LED-pendelarmatur Strada Saturno med sensor og “vertical dimm” Strada Saturno er et moderne LED-pendelarmatur, der består af en indirekte belyst loftskinne og fire glasskærme, der hænger i højdejusterbare pendler med træk.
Skinne, pendel og elementer på glasskærmen er lavet af metal med mat nikkelfinish.
På glasskærmene er metallet delvist afgrænset med krom. Lyset udsendes fra skærmene gennem diffusorer opad og nedad ligeligt i rummet.
Dette pendellysarmatur er udstyret med moderne belysningsteknologi.
Med funktionen “vertical dimm” kan lysstyrken ændres trinløst ved at vippe de respektive glasskærme.
Lyset kan således justeres individuelt.
Desuden er der installeret sensorer i hver skygge, som gør det muligt at tænde og slukke ved at trykke på og supplere styringen via en vægkontakt.
Strada Saturno er en unik belysning til ethvert spisebord, der skaber optimale lysforhold.
Bemærk: Belysningen på baldakinen kan ikke dæmpes….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Dyreste Bankamp Hængelampe på listen er BANKAMP Strada Saturno hængelampe, 4 lysk., 185 cm fra Lampegiganten DK med en pris på 22799.00. Billigste udvalgte Hængelampe er BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3lk. lang nikkel som du kan købe for 9399.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 13400 kr.
Ovenstående Bankamp Hængelampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampegiganten DK). Alle Bankamp Hængelampe tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hængelampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Hængelampe blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hængelampe: