Du er landet på Retro-lamper.dk, det helt rigtige sted at finde Bankamp gulvlampe. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bankamp gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Grazia Gulvlampe Brass – Bankamp

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Grazia Gulvlampe Brass – Bankamp” fås til 8999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Grazia LED-gulvlampe i tidløst design af metal og glas med touchdimmer Grazia LED-gulvlampe fra BANKAMP er et tidløst, elegant armatur til mange indretningsstile og består af en rund fod og ramme i en enkel form og en cylinderformet skærm af opalhvidt glas, der er lukket i toppen.
Moderne LED-teknologi og “dim to warm”-funktionen gør gulvlampen til et moderne armatur, der giver variabel belysning.
Armaturets lysstyrke kan ændres via den integrerede touch-dimmer.
Jo mere lyset dæmpes, jo varmere og mere behagelig bliver lysfarven (2.700 K – 2.200 K).
Belysningens gode farvegengivelsesindeks bør fremhæves.
Med en værdi på Ra >90 giver de installerede LED’er et lys, hvor alle farver fremstår meget naturlige….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Grazia Gulvlampe Matt Nickel – Bankamp

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Grazia Gulvlampe Matt Nickel – Bankamp til kun 7783,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Meisterwerke Gulvlampe Brass – Bankamp

Næste anbefaling er “Meisterwerke Gulvlampe Brass – Bankamp”.

Dagens bedste tilbud på “Meisterwerke Gulvlampe Brass – Bankamp” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 11219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bankamp Meisterwerke Gulvlampe Brass har et navn, der siger det hele.
Med dette mesterværk inden for belysningsdesign får du både en smuk, harmonisk allroundbelysning og et praktisk direkte lys i en og samme kreation.
Lampen passer perfekt som…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Book Gulvlampe H1950 Matt Nickel – Bankamp

Produkt nummer 4 på vores “Bankamp gulvlampe-liste” er Book Gulvlampe H1950 Matt Nickel – Bankamp som du lige nu kan købe for 12659,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Volker Hundertmark for Bankamp Book Gulvlampe H1950 Matt Nickel er et visuelt og teknisk højdepunkt inden for moderne belysning.
Med hensyn til justering og lysindstillinger har lampen en overraskende bred spændvidde, så den kan tilpasses til e…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Luce Pure Up Elevate Gulvlampe Gold – Bankamp

Forhandlerens beskrivelse:
Design JW Design for Bankamp Luce Pure Up Elevate Gulvlampe Gold er et veludført stykke designarbejde, hvor form og funktionalitet følges ad og indgår i en skøn forening.
Skærm og fod spejler sig i hinanden, da begge er udformet som cirkulære elemente…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Book Gulvlampe Black – Bankamp

Forhandlerens beskrivelse:
Design Volker Hundertmark for Bankamp Book Gulvlampe Black er et visuelt og teknisk højdepunkt inden for moderne belysning.
Med hensyn til justering og lysindstillinger har lampen en overraskende bred spændvidde, så den kan tilpasses til enhver lejlig…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Luce Book Elevate Gulvlampe Gold – Bankamp

Sidste produkt på vores liste er Luce Book Elevate Gulvlampe Gold – Bankamp som vi har fundet til 13708,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bankamp Luce Book Elevate Gulvlampe Gold imponerer både ved sit iøjefaldende design og sine mange muligheder for indstilling, som gør Luce Book Elevate Gulvlampe til en alsidig model, der passer til enhver lejlighed. Den ene side af lampeskæ…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bankamp gulvlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bankamp gulvlampe:

Dyreste Bankamp Gulvlampe på listen er Pure Gulvlampe Matt Anthracite – Bankamp fra Lampemesteren.dk med en pris på 14377.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Luce Pure Up Elevate Gulvlampe Gold – Bankamp som du kan købe for 5638.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 8739 kr.
Ovenstående Bankamp Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Bankamp Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: